Bæredygtighed i dit møde?

Ud over de formelle certificeringer som Green Key og det økologiske bronzemærke, arbejder Søhuset Konferencecenter hver dag på at gøre deres løsninger mere bæredygtige. Der serveres gastronomiske nybrud med lokale råvarer i sæson og ingen CO2-tung oksekød. Overskudsmaden finder du i Too Good To Go-appen eller hos den lokale nonprofitorganisation Mad med Hjertet.

Se flere bæredygtige tiltag

Derfor vælger Forskerparkens virksomheder Søhuset Konferencecenter

Søhusbidraget giver virksomheder i DTU Science Park Hørsholm gratis adgang til 3 mødelokaler for op til 10 personer efter først til mølle-princippet. Der betales kun for forplejning og service.
Mulighed for at holde mindre, uformelle møder i Søhuset Konferencecenters loungeområder.
Fleksible annulleringsbetingelser som sikrer, at du kan annullere dit møde uden beregning indtil kl. 9 dagen før dit møde.
Et dedikeret in-house teknikteam som sikrer, at alt teknisk udstyr spiller på mødedagen.

Se flere fordele

Særpris og rabatordninger for virksomheder i Forskerparken

Som en del af Forskerparkens community og gennem Søhusbidraget har du adgang til en lang række gratis events, rabatter og fordele.

Bliv en del af Søhuset Konferencecenters frokostordning

Book møder til særpris

Få 50 % rabat i Søhuset Motionscenter

Testimonial

Søhuset spillede en vigtig rolle i succesfuld afholdelse af vores store globale ledermøde med skrappe krav til Covid-19-afstand og en endnu uprøvet virtuel løsning, der sikrede, at vores udenlandske kolleger kunne deltage. Alt fungerede som smurt! Endnu engang kan jeg konstatere at samarbejde med alle medarbejdere Søhuset er en sand fornøjelse – både før, under og efter. TAK!

Joan Roed
Chr. Hansen

Kontakt

Lise Rottensten

Conference Coordinator

Tlf: +45 8870 8870

Kontakt Søhuset Konferencecenter for at høre mere