Frokostmenu
Frokostmenu
Uge 4
Mandag
Varm ret:
Vegetardeller med fladbrød og raita
Vegetarret:
Dahl med fladbrød og raita
Dagens salat:
Bulgursalat med tomater, agurk og peberfrugt
Tirsdag
Varm ret:
Kyllingeoverlår med karry-kokossauce, grønt og ris
Vegetarret:
Stærk kikærtesuppe med grøntsager, chili og paprika
Dagens salat:
Bagt spidskål med urteolie og knas
Onsdag
Varm ret:
Laksetærte med tartarsauce
Vegetarret:
Grøntsagskugler med tartarsauce
Dagens salat:
Blomkål med dild og tahindressing
Torsdag
Varm ret:
Ølbraiseret svinekæber med kartoffel- og sellerimos
Vegetarret:
Ramensuppe med kogte æg, nudler og grøntsager
Dagens salat:
Bagte grøntsager med ost og friske urter
Fredag
Varm ret:
Langtidsstegt kalveyderlår med kartoffelsoufflé og sharon-creme
Vegetarret:
Pasta Margherita
Dagens salat:
Overraskelse