International samarbejds- og innovationsplatform

Formålet med DeepTech Alliance er at skabe en international samarbejds- og innovationsplatform, hvor universitetsnære acceleratorer og inkubatorer, deep tech-startups og innovative industrielle virksomheder går sammen på tværs af førende startupacceleratorer og -inkubatorer om at udvikle nye løsninger for fremtidens industri.

Ny og unik platform for etablerede virksomheder

For etablerede virksomheder er formålet med projektet at give dem en unik platform med adgang til viden og indsigt fra startups nye måder at anvende teknologier på, at øge deres innovationsevner og styrke deres innovationspipeline. Alt sammen med en relativt lille indsats og lav risiko.

Formålet med DeepTech Alliance

DeepTech Alliance skal øge sandsynligheden for, at deep tech-startups med højt vækstpotentiale og internationale ambitioner støttes i deres udvikling af teknologi, prototyper, koncepter, forretningsmodeller, marketingkanaler osv.

Vores mål er at skabe en alliance, der kan hjælpe deep tech-startups med at få et bedre springbræt ind i en stigende international og konkurrencepræget verden.

Kontakt

Thomas Klem Andersen_futurebox

Thomas Klem Andersen

Program Manager

Tlf: +45 2491 4142

LinkedIn

Vil du vide mere? Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage