Kontorfællesskaber med videndelende nabovirksomheder

60 % af virksomhederne samarbejdede i 2018 med en anden virksomhed i DTU Science Park. I flerbrugerhusene og kontorfællesskaberne mærkes det specielt. Virksomheden Bioneer er blandt de 60 % og har stor glæde af DTU Science Parks community.

”Vi samarbejder med flere virksomheder i DTU Science Park, og det er fantastisk, at vi er så tæt. Vi kan lige gå over til en anden virksomhed og tage en snak, og vi har også nogle fra de andre virksomheder, som lige kommer over til os, og så kan vi lige kigge i mikroskopet sammen og se på data”.

Boye Schnack Nielsen, Business & Research Manager i Bioneer.

Læs også: Bioneer og Visiopharm samarbejder om at udbrede kendskabet til ny teknologi i Danmark

Fundingmuligheder til din virksomhed

Virksomhederne i DTU Science Parks community hentede i 2018 mere 500 millioner kroner i funding. En af virksomhederne, som hentede funding, er Nanovi.

Læs også: Nanovi gik efter investorer med branchekendskab

Derudover afholder DTU Science Park en årlig fundingbasar, hvor der alle årene har været ventelister. I 2018 havde 18 forskellige fonde, investorer og rådgivere hver især to minutter til at pitche de muligheder, de tilbyder i forhold til funding. Konceptet er nemlig omvendt til fundingbasaren, hvor de forskellige startups kan komme og høre, hvad der uddeles penge til. Derefter kan man besøge de forskellige boder og snakke med hver enkelt fond og investorer.

Se mere om fundingbasaren i 2018 her.

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab er et kontorlejemål, hvor typisk mindre virksomheder vælger at leje sig ind og sidde sammen med andre mindre virksomheder. I et kontorhotel får man også Shared Services med i lejen, heriblandt reception, rengøring, internet og meget mere.

Se alle lejemål og kontorfællesskaber i DTU Science Park

agern-alle-5a in DTU Science Park

Flyt sammen med andre medico- og vandvirksomheder i nyt flerbrugerhus

Flyt ind i et nyindrettet flerbrugerhus på 6.000 m2 på Agern Allé 5A i DTU Science Park i Hørsholm.
Du kommer til at bo i Danmarks førende deep tech-community sammen med 290 andre højteknologiske forsknings- og udviklingsvirksomheder.

Se mere om det nye flerbrugerhus