Bliv studentermedhjælper i marketing og kommunikation

Brænder du for digital marketing, kommunikationsopgaver og events? Og kunne du tænke dig et studierelevant job i Danmarks førende deep tech iværksættermiljø? Så læs videre her...

Som studentermedhjælper i vores marketing- og kommunikationsafdeling arbejder du med intern og ekstern kommunikation, planlægger og afholder events af høj kvalitet og er vores digitale wizard på bl.a. SoMe.

Du bliver en del af et team på fem dygtige kommunikations- og marketingkolleger. Vi står for al kommunikation, events og markedsføring i DTU Science Park og Søhuset Konferencecenter.

Dine opgaver gør en forskel! Vær med til at:

 • Vedligeholde og opdatere vores SoMe og online platforme
 • Udvikle vores onlineunivers
 • Planlægge content ifm. kampagner
 • Udarbejde online analyser til opfølgning på kampagnetiltag
 • Udarbejde skarpe tekster, korrekturlæse og oversætte (DK/EN)
 • Planlægge og koordinere events
 • Udarbejde materiale og udføre praktiske opgaver i forbindelse med events

Hvem er du som person?

 • Du er begejstret for digital udvikling.
 • Du er i gang med en uddannelse inden for digital markedsføring, IT, kommunikation eller lignende.
 • Du kan lide kundekontakt og går gerne i dialog med de mange mennesker, som har deres daglige gang i vores community.
 • Du planlægger selvstændigt, kan arbejde alene, men synes det er sjovest at gå ind i teamets fællesopgaver.

Dit primære arbejdssted er på vores kontor i Hørsholm, men du vil også have opgaver på vores kontorer i Lyngby. Din arbejdstid vil være ca. 10-15 timer om ugen.

Du bliver en del af…

…en organisation på vej i verdensklasse – og får ca. 50 energiske kolleger med i købet. Hos DTU Science Park har vi stor respekt for hinanden og for hinandens faglighed. Vi bruger kollegerne på tværs så ofte, som det giver mening. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone.

Hvordan søger du?

Hvis du mener, du har præcis det, der løfter os digitalt i DTU Science Park og gør vores events endnu bedre, så søg via hjemmesiden allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og forventer ansættelse snarest muligt.

Ansøg her.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Director of Communications and Community Gitte Skibstrup Nikolajsen på tlf. 2328 8287, hvis du har spørgsmål.

Vi vil begejstre – Velkommen til din nye arbejdsplads

I DTU Science Park skaber vi rummet, som virksomheder kan udvikle sig i.
Vi skaber et miljø, der begejstrer, inspirerer og baner vejen for succes. Dette gør vi gennem de fire services, vi leverer: Faciliteter, forretningsudvikling, shared service og netværk.

Vi skal inspirere ved hele tiden at være kundeorienterede, tage lederskab over for omverdenen og stimulere vores virksomheder til højere vækst og udvikling.

Hele fundamentet bygger på en stærk DTU Science Park-kultur, hvor vi har et kommercielt fokus, løfter i flok, har stor kundeindsigt og agerer efter vores værdier.