Content Marketing Specialist med flair for marketing automation

Er du kreativ, initiativrig og skarp både på produktion af indhold og på marketing automation? Har du lyst til at arbejde et sted, hvor vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til forretning. Så er DTU Science Park måske din nye arbejdsplads.

Du vil blive en del af DTU Science Parks kommunikationsafdeling, som er ansvarlig for kommunikation og markedsføring af hele vores community. Det består af udlejning af højt specialiserede faciliteter, Søhuset Konferencecenter og vores start-up og scale-up accelerator og inkubator, Futurebox.

Dit ansvar er at skabe og udfylde alle triggerflows for Forskerparkens kampagner i SalesForce og HubSpot, og være den interne konsulent på området, herunder uddanne resten af organisationen i at arbejde og tænke automation i indholdsproduktionen.

Du bliver kommunikationspartner for Søhuset Konferencecenter, herunder markedsføring af events, møder m.v., med det klare formål at udbygge kendskabet til Søhuset.

Du er ikke alene. Heldigvis. Vi gør meget ud af at arbejde på tværs, så du har dine 7 kolleger i kommunikationsafdelingen at sparre med på eksekveringen og budskaber, på grafisk produktion, hele online marketing disciplinen ud i google ads og SEO osv.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du er selvkørende og har 100% styr på dit eget fagområde inden for automation.
  • Du er kommercielt tænkende.
  • Du kan hurtigt sætte dig ind i flere forskellige forretningsenheder og deres unikke mål og målgrupper.
  • Du kan lære fra dig. Du er den første og eneste automation og content marketing specialist, så det er vigtigt, at din viden forankres i resten af organisationen.
  • Du trives med at tænke strategisk og kan forankre den daglige eksekvering i den overordnede strategi.
  • Du er stærk konceptuelt, således at du selv formår at tænke og skabe relevant kommunikation i alle kontaktpunkter af kunderejsen.
  • Du er en dygtig projektleder.
  • Du er udadvendt, imødekommende og sætter en ære i at hjælpe kollegerne.
  • Du har ordenssans, er detaljeorienteret og trives med eget ansvar.
  • Du kan skrive flydende på dansk og være god til skriftlig kommunikation på engelsk.

Du bliver en del af en attraktiv og dynamisk organisation

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en dynamisk organisation med ca. 70 dedikerede og alsidige medarbejdere. Vi er en arbejdsplads med stor respekt for hinanden, og vi har kvalitet og faglig stolthed i højsædet. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone.

Arbejdsstedet vil primært være i Hørsholm, men der kan forekomme arbejdstimer i Lyngby.

Vil du vide mere?

Holst Mouritzen hjælper os med at rekruttere til denne spændende stilling. Har du spørgsmål til stillingen, eller er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du sender din ansøgning, så kontakt venligst Maria Holst Mouritzen på tlf. 4125 9117 eller send en mail på maria@holstmouritzen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kender du DTU Science Park?
Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park. Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner.

Læs mere her:

DTU Science Park – Det førende miljø for deep tech-virksomheder i DK.

Søhuset Konferencecenter – Det bæredygtige konferencecenter i Nordsjælland.