Deltidsjob: Work Space Manager til Futurebox – Danmarks førende inkubator

Elsker du at arbejde med iværksættere og få ting til at ske? Og vil du bidrage til at skabe et enestående miljø for Danmarks mest ambitiøse deeptech startups? Så er det dig, vi leder efter som Work Space Manager på deltid i DTU Science Parks inkubations- og accelerationshus Futurebox. Som Work Space Manager er du med til at gøre en betydelig forskel for det danske deeptech start-up miljø. Stillingen er berammet til 20-25 timer pr. uge.

Ansøg

Som Work Space Manager bliver du ansvarlig for at:

 • Futurebox huset fungerer i dagligdagen, i samarbejde med facility management og med teknisk support.
 • Futurebox deeptech laboratorie fungerer, i samarbejde med koordinator for laboratoriet.
 • Succesfuld ind- og udflytning samt rokader af startups i huset.
 • Arbejde med at Futurebox inspirerer startups og vores community samt understøtter vores ambition om at være Europas førende deeptech miljø.
 • Indkøb til daglig drift af huset, laboratoriet, rengøring m.v.
 • I samarbejde med det øvrige FutureBox team, eksekvere events og aktiviteter.
 • Assistere med diverse praktiske og administrative ad hoc-opgaver.

Som person er du:

 • udadvendt, imødekommende, og du finder det berigende og ligetil at være i dialog med alle de forskellige mennesker i huset.
 • struktureret, systematisk og omhyggelig.
 • god til at fastholde fokus i en travl hverdag.
 • trives med mange forskelligartede opgaver.
 • velformulerende i både skrift og tale på dansk og engelsk.
 • inspireret af at arbejde i et dynamisk og spændende miljø med innovative startups.

Kvalifikationer:
Du har minimum 3-5 års erfaring som Work Space/Office Manager eller lignende job og kan se en stor værdi i at være go-to-person, som får dagligdagen til at fungere. Du sætter en ære i at yde god service, overholde deadlines og udvikle og fastholde en velfungerende struktur på opgaverne.

Du har gode IT-kompetencer og erfaring med online værktøjer.
Erfaring fra startup-miljøet er en fordel, men ikke et krav.

Hvad tilbyder vi dig?
Vi tilbyder dig en spændende hverdag blandt Danmarks mest ambitiøse teknologivirksomheder. Afdelingen består af 12 kolleger og indgår i en samlet organisation på ca. 60 ansatte.

Du vil blive en del af et spændende miljø, hvor alle dage er forskellige.

I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund worklife-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Work Space Manager er placeret i Futurebox, og du vil referere til Head of Incubation Peter Jespersen. Din primære arbejdsplads vil være DTU Science Park i Lyngby.

Hvordan søger du?
Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium, så klik på den grønne ansøgningsknap og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Incubation, Peter Jespersen på tlf. 4061 0576.

Ansøg


Om Futurebox
Futurebox er stedet, hvor Danmarks skarpeste deep tech startups matches med etablerede virksomheder, investorer og eksperter. En inkubator og accelerator, som ikke går på kompromis, når det gælder kvaliteten af de virksomheder, som innoverer, skaber nye produkter og udvikler sig i huset.

Futurebox er det eneste innovationshus i Danmark dedikereret til deep tech-startups. Her kan startups udvikle deres teknologier, få hjælp til produkt- og forretningsudvikling og til at komme hurtigt på markedet med deres industriløsninger.

www.futurebox.dk

Om DTU Science Park
Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale commu­nity og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Ansøg