DHI__hall_dtu_science_park_hoersholm

DTU Science Park bygger nyt domicil til DHI

DHI har boet i DTU Science Park i mere end 50 år og er en rådgivnings- og forskningsvirksomhed, som rådgiver om vand og miljø.

DHI er specialister inden for alt, der har med vand at gøre, og tilbyder blandt andet rådgivning, værktøjer til modellering, feltopmålinger og programmer til monitorering. DHI har gennem årene udviklet sig i en tværfaglig og digital retning. Og den udvikling afspejler sig også i deres behov for fysiske rammer.

Derfor bygger DTU Science Park nu et nyt og moderne domicil til DHI, der imødekommer deres ønsker for aktivitetsbaseret indretning og projekter på tværs af afdelinger. Domicilet står klar til maj 2019 og bliver 6000 kvadratmeter fordelt på tre etager. Der er tale om et samarbejde mellem DTU Science Park og DHI selv, og medarbejdere i DHI har haft stor indflydelse på udformningen af det nye domicil. Og så opføres det på blot 16 måneder.

DHI_kantine__dtu_science_park_hoersholm

”Vand spiller en stor rolle i arkitekturen i det nye domicil. Vi får et showroom, der viser de seneste projekter inden for vand og miljø. Det får indgangspartier af glas, der flimrer som et vandspejl. Og en indgangssti formet som en å, der bugter sig gennem landskabet. Derudover har vi i høj grad involveret vores medarbejdere i byggeriet og lyttet til deres behov, lige som vi har gjort brug af egne medarbejdere i arbejdet med klimasikring af bygningen”, fortæller Charlotte Hald, Senior Vice President, Group HR i DHI.

DHI_naturen_dtu_science_park_hoersholm

Se hvilke virksomheder der også bor i DTU Science Park.

Lidt flere billeder af det moderne domicil til DHI