DTU Science Park og Futurebox søger en Forretningsudvikler og Direktionsassistent med interesse for startups

Kunne du tænke dig at arbejde på direktionsniveau med forretningsudvikling og analyser? Brænder du for at hjælpe startups hurtigere til markedet gennem sparring og udvikling? Kan man virkelig kombinere det i en og samme stilling? Det mener vi, at vi kan.

Vi søger en person, der kan bistå direktøren i forbindelse med udfærdigelse af ansøgninger og afsøgning af muligheder for ekstern finansiering af diverse projekter. Samtidig har vi behov for at styrke indsatsen over for vores deep tech startups i vores accelerator og inkubator, Futurebox, hvor du vil tage en aktiv rolle i forbindelse med undervisning af og sparring med startups inden for de kommercielle discipliner.

Du bliver ansvarlig for:

• Informationsindsamling, analyser og undersøgelser
• Udarbejde præsentationer og oplæg til bl.a. ledergruppe og bestyrelse
• Skrive ansøgninger til fonde med videre
• Projektleder på udvalgte projekter
• Deltagelse i diverse møder sammen med den administrerende direktør
• Undervisning og sparring med startups inden for de kommercielle discipliner
• Planlægge og afholde workshops for startups
• Konceptudvikle nye ydelser til startups
• Ad hoc opgaver af forretningsudviklingsmæssig karakter

Som person er du:

• Analytisk, struktureret og målrettet
• Pligtopfyldende
• Udadvendt, imødekommende, og du finder det berigende og
ligetil at være i dialog med forskellige interessenter
• God til at fastholde fokus i en travl hverdag
• I besiddelse af gode kommunikationsevner
• Velformulerende i både skrift og tale på dansk og engelsk
• Hurtig til at sætte sig ind i et område
• Inspireret af at arbejde i et spændende miljø med startups

Kvalifikationer:

Du er cand.merc. eller lignende med god forretningsforståelse, og du har minimum 3-5 års erhvervserfaring. Du arbejder selvstændigt, men er ikke bange for at søge sparring og input fra andre. Du er ekspert i konceptualisering og i at udarbejde præsentationer. Du har et kommercielt mindset og erfaring med forretningsudvikling i praksis, og hvis du har erfaring fra startups – egen eller startup-økosystemet – er det en fordel.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag blandt Danmarks mest ambitiøse teknologivirksomheder, og du indgår i en samlet organisation på ca. 60 ansatte.
I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund work/life-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Forretningsudvikler og Direktionsassistent er placeret dels i Futurebox og dels som stabsfunktion til den administrerende direktør. Din primære arbejdsplads vil være DTU Science Park i Lyngby.

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Om Futurebox

Futurebox er stedet, hvor Danmarks skarpeste deep tech startups matches med etablerede virksomheder, investorer og eksperter. En inkubator og accelerator, som ikke går på kompromis, når det gælder kvaliteten af de virksomheder, som innoverer, skaber nye produkter og udvikler sig i huset.
Futurebox er det eneste innovationshus i Danmark dedikereret til deep tech-
startups –– bygget af containere og med adresse på DTU campus. Her kan startups udvikle deres teknologier, få hjælp til produkt- og forretnings-
udvikling og til at komme hurtigt på markedet med deres industriløsninger.
Læs mere på futurebox.dk.

Om DTU Science Park

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park. Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer. Læs mere på dtusciencepark.dk