People & Culture Manager

DTU Science Park søger en People & Culture Manager

DTU Science Park søger en People & Culture Manager med lyst til at bygge mere på.

Har du 3-4 års erfaring som konsulent eller businesspartner og har fået lyst til mere? Er du kendt for at levere People & Culture ydelser, der spiller lederne og forretningen god? Begejstrer det dig at skulle bygge udviklingssiden af People & Culture op? Så er denne mulighed for at få fod under eget bord, måske noget for dig.

Ansøg

 

Du varetager de fleste opgaver selv – fra daglig lederstøtte til strategisk sparring
People & Culture funktionens vigtigste opgave er at bidrage til at skabe kontinuitet i forretningen. Det gør du ved at skabe det rum, hvor vi som virksomhed kan tiltrække de bedste og fastholde talent. Noget af det vi ser, der er på agendaen lige nu, er at udvikle og modne vores ledere, digitalisere og effektivisere processerne og videreudvikle koncepter og værktøjer.

People & Culture bliver en selvstændig funktion, og du samarbejder med ledere på alle niveauer. Du får støtte fra kollegerne i Marketing og Kommunikation og på løn- og administration fra en kollega fra Økonomi.

Dine opgaver vil være alt indenfor at:

 • Udvikle People & Culture-funktionen og forankre samarbejdet med lederne
 • Drive rekrutterings og on-boardingprocesserne, herunder employer branding
 • Sikre organisationens kontinuerte fokus på at udvikle medarbejdere, ledere og organisationen
 • Garantere en compliant og effektiv personaleadministration
 • Forestå intern kommunikation og formidling af kultur og værdier

Vi ser, at stillingen udvikler sig, så du har også et ønske om at deltage i den strategiske udvikling af dit område. Vi forventer, at du bidrager med sparring til den øverste ledelse, og har det strategiske blik på organisationens evne til at levere.

Geografisk vil du primært arbejde fra DTU Science Park i Hørsholm.

 

Du er en stærk kulturbærer og gør en forretningsmæssig forskel med din brede faglighed

Du motiveres af at bidrage til at andre lykkes, og det er en god dag når du ser den kultur, du er bannerfører for, udleves af andre. Du brænder for at skabe de relationer til lederne, som giver dig lov til at inspirere og udvikle dem. Med din sans for hvad der forretningsmæssigt er på spil, trækker du på relevante værktøjer fra din brede faglighed.

Du har et godt overblik over mange opgaver sideløbende og forstår både at prioritere og etablere samarbejder med andre afdelinger. Dine kolleger kender dig som en tydelig og venlig person, der arbejder for teamet og stiller krav til både sig selv og sine kolleger.

Du agerer professionelt og forstår selvfølgelig vigtigheden af diskretion og fortrolighed. Du har en stærk situationsfornemmelse og ved, hvornår du kan skubbe på og hvornår du skal støtte op.

Vores forventning til din baggrund og dine faglige kompetencer er:

 • 3-5 års erfaring fra lignende stilling, fx HR-udviklingskonsulent eller HR-Business Partner
 • Relevant kandidatuddannelse, fx Cand. Merc. HRM, Cand Psych)
 • Flere års erfaring med ledelsessparring og -rådgivning
 • Rutineret i alle facetter af rekrutteringsprocessen og vant til at levere i samarbejde med lederne
 • Erfaring med både udvikling og levering af People & Culture- og ledelsesprocesser generelt
 • Indsigt i forskellige HR-politikker og -systemer
 • Kendskab til HR-jura for funktionærer og timelønnede
 • Gode formidlingsevner i skrift og tale

Hvordan søger du?
Er du interesseret i jobbet? Så upload din ansøgning og CV snarest muligt via linket herunder. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Du er velkommen til at kontakte COO Jytte Spaniel, på tlf. 22460489, hvis du vil høre mere om jobbet.

Ansøg

 

Om DTU Science Park
Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale commu­nity og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Se mere på: www.dtusciencepark.dk