DTU Science Park søger Lettings Manager

Har du passion for ejendomme og mangeårig erfaring med udlejning til erhvervsmarkedet? Trives du med en bred kontaktflade til såvel kolleger som nuværende og potentielle kunder i et spændende og innovativt miljø? Så er du måske DTU Science Parks nye Lettings Manager.

Som Lettings Manager får du ansvar for udlejning af DTU Science Parks erhvervslejemål og iværksættermiljø i Lyngby og Hørsholm. Du bliver i høj grad en vidensressource med overordnet ansvar for udlejning og genudlejning til både nye og eksisterende kunder.

Du opbygger proaktivt – selv og via eksterne mæglere og netværk – en ”pipeline” af nye lejeremner og udbygger kendskabet til eksisterende kunder, så DTU Science Park hele tiden er på forkant.

For den rette kandidat er der god mulighed for at præge stillingen og indsatserne. Salgsteamet består af i alt 3 medarbejdere, og en teambaseret indsats og vidensdeling internt har stor vigtighed for at give kunderne den bedst mulige service. Du vil arbejde målrettet med vores CRM system på tværs af organisationen.

Personprofil

  • Troværdig, empatisk og pligtopfyldende
  • Relationsskabende
  • Resultatorienteret med et stærkt blik for salg og for at opdyrke netværk og muligheder
  • Initiativrig og med fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i markedet
  • Administrativ styrke og struktureret i sin arbejdsform
  • Kan lide at arbejde ”hands on”, hvor man tager del i det praktiske og følger tingene til dørs
  • Selvstændig og samtidig åben for at inddrage kolleger, så opgaven løses bedst muligt
  • Analytisk og har overblik, med sans for kvalitet og detaljer
  • Uhøjtidelig med humoristisk sans

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse – eksempelvis cand.merc.jur., statsautoriseret ejendomsmægler og valuar (RICS) eller tilsvarende uddannelse med minimum 5 års erfaring med udlejning af erhvervslejemål og kontorfællesskaber. Du kan dokumentere resultater og er i besiddelse af et solidt markedskendskab til Storkøbenhavn. Kendskab til højteknologiske og videnstunge virksomheder er en fordel men ikke et krav. Evnen til at afdække kundens behov og opbygge nære relationer er ligeledes central.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig et spændende job i en dynamisk organisation, hvor du får ca. 65 energiske og dygtige kolleger med i købet. Du får kontakt med en bred vifte af spændende og innovative virksomheder, som holder til
i DTU Science Park. Hos DTU Science Park har vi stor respekt for hinanden, og kvalitet og faglig stolthed er altid i fokus. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone.

Stillingen som Lettings Manager

Stillingen er placeret i Salg og FM med i alt 20 medarbejdere. Du vil referere til Director of Real Estate & Facilities Lars Birch. Din primære arbejdsplads vil være i DTU Science Park i Lyngby, men der vil også forekomme aktivitet i DTU Science Park i Hørsholm.

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages kun via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv. Ansøgningsfrist er 3. februar 2020.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Birch på tlf. 2296 4012.

Kender du DTU Science Park?

I DTU Science Park skaber vi rummet, som virksomheder kan udvikle sig i. Vi skaber et miljø, der begejstrer, inspirerer og baner vejen for succes. Dette gør vi gennem de fire services, vi leverer: Faciliteter, forretnings-
udvikling, shared service og netværk. Vi skal inspirere ved hele tiden at være kundeorienterede, tage lederskab over for omverdenen og stimulere vores virksomheder til højere vækst og udvikling. Hele fundamentet bygger på en stærk DTU Science Park-kultur, hvor vi har et kommercielt fokus, løfter i flok, har stor kundeindsigt og agerer efter vores værdier.