DTU Science Park søger ny Program Manager til acceleratorprogrammet Danish Tech Challenge

DTU Science Park søger ny Program Manager til acceleratorprogrammet Danish Tech Challenge – Danmarks eneste acceleratorprogram udelukkende for hardware-start-ups!

Vil du drive Danmarks førende acceleratorprogram for hardware-start-ups? Er du en stærk projektleder og vant til at arbejde med mange forskellige stakeholders? Har du indgående kendskab til de udfordringer, man møder som ambitiøs start-up, og brænder du for at give din viden og dine erfaringer videre? Har du måske selv været hardware-iværksætter og arbejdet med udvikling af både forretning og produkter? Så er du den rette til at heade vores accelerator program Danish Tech Challenge.

Ansøg

 

Som program manager for Danish Tech Challenge bliver du ansvarlig for:

 • At drive og lede Danish Tech Challenge, og videreføre det stærke koncept: Et udviklingsforløb for startups i europæisk topklasse
 • At rekruttere de rette startups i tæt samarbejde med vores Lead Scout
 • At skabe et driftigt, åbent miljø for de mest ambitiøse danske hardware-start-ups, hvor de kan mødes og udveksle erfaringer, møde nye samarbejdspartnere og potentielle investorer
 • At udbygge og koordinere det stærke netværk af erfarne erhvervsfolk, forretningsudviklere, eksperter, underleverandører og corporates, som virksomhederne kan trække på
 • At være overordnet ansvarlig for at gennemføre onboarding weeks og events – herunder det afsluttende award show
 • At sørge for afrapportering, regnskab og løbende opdateringer til Industriens Fond samt andre eksterne interessenter
 • At være en del af Futurebox og supportere øvrige aktiviteter og programmer

 

Dine kvalifikationer

 • Du er en stærk projektleder og har styr på aktiviteter, leverancer, og deadlines – og er vant til at arbejde med mange forskellige mennesketyper
 • Du har en bred erfaring inden for forretningsudvikling – herunder ledelse, organisationsudvikling og salg
 • Du har kendskab til og har arbejdet med Lean Startup
 • Du har relevant erfaring med tech-iværksætteri, der gør dig til en troværdig sparringspartner over for deltagerne – gerne hardware også.
 • Du har en videregående uddannelse og behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt, på højt niveau
 • Du er struktureret, ambitiøs, udadvendt, en netværker og er en stærk kommunikator

 

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i Danmarks mest ambitiøse accelerator og inkubator. Afdelingen består af 12 kollegaer og indgår i en samlet organisation på ca. 60 ansatte. Du vil blive en del af et projekt, der allerede har et respekteret navn og en stor troværdighed. I dit nære team vil du arbejde tæt sammen med din projektkoordinator.

I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund worklife-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Program Manager er placeret i Futurebox og du vil referere til Head of Acceleration Martin Holmboe. Din primære arbejdsplads vil være DTU Science Park i Lyngby.

 

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium, med endelig deadline d. 9. maj 2022. Upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Acceleration Martin Holmboe på e-mail: mho@dtusciencepark.dk

Ansøg

 

Om Futurebox

Futurebox er stedet, hvor Danmarks skarpeste deep tech startups matches med etablerede virksomheder, investorer og eksperter. En inkubator og accelerator, som ikke går på kompromis, når det gælder kvaliteten af de virksomheder, som innoverer, skaber nye produkter og udvikler sig i huset.

Futurebox er det eneste innovationshus i Danmark dedikereret til deep tech-startups –– bygget af containere og med adresse på DTU campus. Her kan startups udvikle deres teknologier, få hjælp til produkt- og forretningsudvikling og til at komme hurtigt på markedet med deres industriløsninger.

Futurebox lægger også hus til Danish Tech Challenge (DTC), som er Danmarks mest intense og ambitiøse acceleratorprogram for hardware-startups.

DTC er er et 4 måneders acceleratorprogram for 20 udvalgte start-ups, som dyster om Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr. Acceleratorprogrammet skal nu gennemføres for 9. gang med støtte fra Industriens Fond.

 

Om DTU Science Park
DTU Science Park skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et accelerationsprogram i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale commu­nity og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Ansøg