DTU Science Park søger servicetekniker til driftsafdelingen

Er du en dygtig tekniker, som brænder for at yde god teknisk support, og sætter du samtidig en ære i at yde den bedste service til kunderne? Har du en faglig baggrund som elektriker eller lignende, kan du bidrage til den bæredygtige udvikling i DTU Science Park, og er du klar til en hverdag i godt selskab med kolleger, som er fagligt stærke og både kan arbejde seriøst og have det sjovt sammen? Så er du måske DTU Science Parks nye Servicetekniker.

DTU Science Park søger en medarbejder med en baggrund, som gør dig kvalificeret til at være fagansvarlig på svag- og stærkstrøm i vores driftsaf­deling. Du bliver en del af et kompetent teknisk team. Hver især er ansvarlig for en ejendomsporteføjle, og du får også ansvar for dine egne bygninger.

Opgaverne spænder bredt fra at vedligeholde bygninger til at servicere tekniske installationer i laboratorie- og værkstedsmiljøer.

Vi har mere end 290 kunder boende – lige fra startups til etablerede virksomheder, som arbejder inden for områder som biotek, vand og hardware. Du skal trives med at sætte dig ind i kundernes forskellige behov og være i tæt, daglig dialog med dem.

Du skal også kunne lide at samarbejde med dine kolleger om opgaverne, da vi tror på, at en teambaseret indsats og videndeling internt har stor vigtighed for at give kunderne den bedst mulige service.

Hvis du derudover sætter pris på en hverdag, hvor humor og arbejdsglæde indgår som en naturlig del, så er du tæt på at være det rette match.

Dine opgaver som Servicetekniker omfatter:

 • Ansvarlig for drift, vedligehold og service af egne bygninger, herunder koordinering og indkøb af leverandørydelser inkl. budgetansvar.
 • Håndtere opgaver i vores FM-system Dalux.
 • Vedligeholde dokumentation og kontrakter i Dalux på egne bygninger.
 • Mindre projektopgaver.
 • Varetage fagansvaret på svag- og stærkstrømsområdet i driftsafdelingen.
 • Rådgivning og opgavestyring ved mindre lejemålstilpasninger og ombygninger hos kunden.
 • Bistå projektledere ved større ombygninger hos kunden.
 • Rådgivning ved servicering og nyanskaffelse af teknik.
 • Ad hoc-opgaver.

Som person er du:

 • Udadvendt, fleksibel og serviceminded.
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, så du bidrager positivt til et godt arbejdsklima i en arbejdsdag, hvor der ofte er travlt.
 • Initiativrig og opdateret på hvad der rør sig på dit fagområde.
 • Struktureret og samtidig detaljeorienteret og i besiddelse af en god ordenssans.
 • Vedholdende og følger opgaverne helt til dørs – også i travle perioder.
 • Motiveret af at have en afvekslende hverdag, som kræver prioritering og overblik.

Kvalifikationer

Du har en faglig uddannelse som elektriker eller installatør, og du har gennem din baggrund og uddannelse interesse, viden og indsigt i dit fagområde. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en organisation, som hele tiden har gang i nye projekter. Vi er alsidige i vores profiler og kompetencer, og vi har stor respekt for hinanden og for hinandens faglighed. Stillingen som Servicetekniker er placeret i Driftsafdelingen med i alt otte medarbej-dere. Dit primære arbejdssted vil være Hørsholm, men du skal også løse opgaver på andre lokationer. Du vil referere til Head of Maintenance, Lars Outzen. I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund worklife-balance, og det betyder for os, at vi tager det hele menne­ske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Hvordan søger du jobbet?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Forventet tiltrædelse snarest muligt og senest 1. juni 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Maintenance Lars Outzen på tlf. 2086 5100.

SØG STILLINGEN HER 

Om DTU Science Park?

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi skaber både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.