Head of Lettings - Udlejningschef i DTU Science Park

DTU Science Park søger Head of Lettings / Udlejningschef

Brug din solide erfaring fra udlejning på erhvervsmarkedet og arbejd med Danmarks mest innovative virksomheder.

DTU Science Park er i rivende udvikling. Og det er vi på grund af vores dygtige kolleger, der hver dag hjælper vores kunder med at finde de rette erhvervslejemål. Det kan være nuværende kunder som ønsker at udvide, eller det kan være helt nye kunder. Vi er Danmarks førende forskerpark indenfor Deep Tech lokaliseret i Hørsholm og Lyngby. Og det er vi stolte af.

Du opbygger proaktivt – selv og via eksterne mæglere og netværk – en ”pipeline” af nye lejeremner og udbygger kendskabet til eksisterende kunder, så DTU Science Park hele tiden er på forkant.

Som Head of Lettings vil du spille du en afgørende rolle i at sætte præg på vores salgsindsatser, og du er dermed selv med til at forme jobbet.

Personprofil

  • Resultatorienteret med et stærkt blik for salg og for at opdyrke netværk og muligheder
  • Relationsskabende
  • Teamorienteret – vi arbejder i afdelingen mod et fælles mål
  • Struktureret
  • Kan lide at arbejde ”hands on”, hvor man tager del i det praktiske og følger tingene til dørs
  • Uhøjtidelig med humoristisk sans

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse – f.eks. statsautoriseret ejendomsmægler, valuar (RICS), cand.merc.jur., eller tilsvarende uddannelse med minimum 5 års erfaring med udlejning af erhvervslejemål og ejendomme. Evnen til at afdække kundens behov og opbygge nære relationer er ligeledes centralt. Kendskab til højteknologiske og videnstunge virksomheder er en fordel men ikke et krav.

Stillingen som Head of Lettings
Stillingen er placeret i Salg med i alt 4 medarbejdere. Der er ikke personaleansvar i stillingen, og du vil referere til Managing Head of Lettings Sine Gammelgaard-Schmidt.
Din primære arbejdsplads vil være i DTU Science Park i Hørsholm og Lyngby.

Hvordan søger du?
Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Head of Lettings Sine Gammelgaard-Schmidt på tlf. 2225 7300.

Om DTU Science Park

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.
Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.