DTU Science Park søger en faglig stærk Head of Communications til nyoprettet stilling

Vil du være med til at tiltrække ambitiøse virksomheder til Danmarks førende community for deep-tech virksomheder? Trives du både med hands-on marketing- og kommunikationsopgaver, samtidig med, at du som leder skaber tydelige og visionære rammer for dine medarbejdere?

Du får ansvaret for 7 fagligt kompetente medarbejdere, der dækker marketing og kommunikation bredt. Du refererer til Director of Communications & Community og bliver en del af virksomhedens udvidede ledergruppe. Stillingen er nyoprettet, hvilket giver dig mulighed for at være med til at forme indholdet.

Du møder på arbejde til en afdeling, der er begejstrede for det, de laver og for at arbejde sammen. De har et tæt samarbejde med alle afdelingerog har dedikerede ”partner-funktioner” ifht. afdelingerne Futurebox (inkubator og accelerator), Søhuset Konferencecenter og Udlejning. Udover ledelsen af afdelingen får du også et operationelt ansvar med bl.a. fokus på:

  • Lead-generering og salgsunderstøttende aktiviteter
  • Content
  • Marketing automation
  • Kampagner
  • Rådgivning/sparring

Du trives i et miljø med mere end 290 teknologi-virksomheder i alle størrelser, videnmedarbejdere og start-ups. Her skaber vi sammen rummet, som disse virksomheder kan udvikle sig i. Du motiveres både af at være leder, men også af at gå i detaljen med dine egne opgaver. Du er team-player med stort T, og du har et drive og en faglighed, der
kombineret med din personlighed, gør at dine kollegaer og medarbejdere respekterer dig og ser dig som en naturlig sparringspartner.

Dine kvalifikationer

  • Du har sandsynligvis en videregående uddannelse på kandidatniveau inden for marketing eller lignende
  • Du har flere års ledelseserfaring
  • Du kan begå dig både på dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt)
  • Du trives med at udvikle fagligt dygtige medarbejdere og samle deres kompetencer i en fælles retning for DTU Science Park
  • Du er fagligt dygtig, god til at prioritere og har politisk tæft

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag med en stor bredde i dine opgaver, en mulighed for at kombinere din faglige baggrund med ledelsesopgaven, en stilling du kan være med til at forme og et unikt community, hvor spændende virksomheder etablerer og udvikler sig.

Kontakt os

Rekrutteringsprocessen foregår i samarbejde med Brinch & Partners. Hvis du vil vide mere om stillingen og DTU Science Park, er du velkommen til at kontakte konsulent Martin Bo Sørensen på +45 2784 7406. Derudover kan du læse mere på dtusciencepark.dk.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV snarest. Du kan søge stillingen her. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt