Program Coordinator til Danish Tech Challenge og GreenUP

Futurebox/DTU Science Park søger Program Coordinator til Danish Tech Challenge og GreenUP Accelerator.

Elsker du at få ting til at ske? Kan du lide at koordinere og strukturere? Og vil du bidrage til at skabe et enestående miljø og netværk for startups?

Så er det dig, vi leder efter som Program Coordinator i Futurebox i DTU Science Park!

Som Program Coordinator får du ansvaret for at sikre, at vores to ambitiøse accelerationsprogrammer Danish Tech Challenge og GreenUP Accelerator bliver afviklet succesfuldt.

Ansøg

 

Som Program Coordinator bliver du ansvarlig for at:

 • Supportere Program Managers i planlægning og udførelse af accelerationsprogrammer
 • Planlægge workshops med ansvar for den praktiske afvikling samt opfølgning via surveys.
 • Organisere og koordinere kick-off, jury-proces, møder m.v. – herunder kalenderkoordinering, bestilling af forplejning, mødelokaler m.v.
 • I samarbejde med Program Managers at stå i spidsen for at udvikle og eksekvere events og aktiviteter under programmerne
 • Daglig kontakt under programmerne med de deltagende startups
 • Bidrage til administration og rapportering herunder rapportering på diverse projekter.
 • Assistere med diverse praktiske og administrative ad hoc-opgaver.

Som person er du:

 • Struktureret, systematisk og omhyggelig.
 • Velformulerende i både skrift og tale på dansk og engelsk.
 • Udadvendt, imødekommende, og du finder det berigende og ligetil at være i dialog med alle de forskellige personer i programmerne.
 • God til at fastholde fokus i en travl hverdag.
 • Inspireret af at arbejde i et spændende miljø med startup-virksomheder.
 • Vant til at trives med et højt arbejdstempo i et kreativt miljø 

Kvalifikationer:

Du har en uddannelse på minimum bachelor niveau og gerne 3-5 års erfaring fra et lignende job på projektleder/coordinator-niveau, og du kan se en stor værdi i at få alle opgaver til at køre. Du sætter en ære i at overholde deadlines og udvikle og fastholde en velfungerende struktur på opgaverne. Samtidig kender du de digitale værktøjer, der kan være med til at udvikle og effektivisere måden, vi arbejder på. Du elsker at være sammen med og indgå i tæt dialog med passionerede mennesker – startups og kollegaer.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i vores tre etagers Futurebox dedikeret til startups. Futurebox består af 15 passionerede kolleger og indgår i en samlet organisation (DTU Science Park) på ca. 60 ansatte.

Du vil blive en del af vores to ambitiøse accelerationsprogrammer: Danish Tech Challenge med fokus på hardware startups samt GreenUP Accelerator med fokus på climate tech startups. Vores acceleratorprogrammer bliver af startups vurderet til at være de bedste på markedet, og du får et indgående kendskab til startupmiljøet i Danmark. Du kommer til at arbejde tæt sammen med Program Managers på programmerne – og alle dage er forskellige!

I DTU Science Park har vi fokus på gode arbejdsforhold med en sund work/life-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt – og så er humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Program Coordinator er placeret i Futurebox i Lyngby, og du vil referere til Head of Acceleration, Martin Holmboe.

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene?
Ansøgninger modtages via Elvium, så upload din ansøgning og dit CV via ansøgningslinket i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Acceleration, Martin Holmboe, på mho@dtusciencepark.dk.

Ansøg

 

Om Futurebox

Futurebox er stedet, hvor Danmarks skarpeste deep tech startups matches med etablerede virksomheder, investorer og eksperter. En inkubator og accelerator, som ikke går på kompromis, når det gælder kvaliteten af de virksomheder, som innoverer, skaber nye produkter og udvikler sig i huset.

Futurebox er det eneste innovationshus i Danmark dedikereret til deep tech-startups –– bygget af containere og med adresse på DTU campus. Her kan startups udvikle deres teknologier, få hjælp til produkt- og forretningsudvikling og til at komme hurtigt på markedet med deres industriløsninger.

www.futurebox.dk

Futurebox lægger også hus til Danish Tech Challenge (DTC), som er Danmarks mest intense og ambitiøse acceleratorprogram for hardware-startups.

DTC er er et 4 måneders acceleratorprogram for 20 udvalgte start-ups, som dyster om Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kr. Acceleratorprogrammet skal nu gennemføres for 9. gang med støtte fra Industriens Fond.

https://dtusciencepark.dk/futurebox/danish-tech-challenge/

 

Om DTU Science Park
DTU Science Park skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhederne har brug for et accelerationsprogram i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale commu­nity og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Ansøg