DTU Science Park søger ny Program Manager

Vil du være med til at skabe et banebrydende accelerationsprogram for Climate Tech startups? I et helt nyt programformat, som ikke er set før i Danmark. Tænker du internationalt i dit arbejde, har du et stærkt netværk, og kan du holde deltagernes gejst gennem hele programmet? Og har du ovenikøbet erfaring med at udvikle og drive accelerationsprogrammer? Så er du den rette til at stå i spidsen for vores nye Climate Tech accelerator!

Dit ansvar som Program Manager er:

 • at videreudvikle konceptet, så acceleratorprogrammet kan etablere sig som førende inden for sin niche og vinde national og international genklang.
 • at rekruttere de rette startups til programmet.
 • at lede den nye accelerator og sikre vores partneres engagement og deltagelse.
 • at skabe et elitært og inspirerende miljø for de mest ambitiøse danske Climate Tech startups, hvor de møder peers, udvikler sig, møder nye samarbejdspartnere og potentielle investorer.
 • at etablere samarbejder med corporates for at understøtte aktiviteterne i samarbejde med teamet.
 • at planlægge og gennemføre workshops, pitch events, jury selection days m.v.
 • at sørge for afrapportering, regnskab og løbende opdateringer til vores funding partnere, samt andre eksterne interessenter.
 • at være en del af Futurebox teamet og supportere vores øvrige aktiviteter og programmer.

Som person er du

 • Ambitiøs, struktureret og elsker at se ting i fremdrift
 • Udadvendt, opsøgende og har en smittende energi
 • En netværker og stærk kommunikator med pædagogisk og politisk sans.

Dine kvalifikationer

 • Du har en bred erfaring indenfor teknologi og kommerciel forretningsudvikling til gavn for deltagerne i accelerationsprogrammet.
 • Du har projektledelseserfaring, gerne fra større projekter og større virksomheder.
 • Du har kendskab til og har arbejdet med de udfordringer og løsninger, der er i spil indenfor klimadagsordenen – især indenfor CO2 reduktion.
 • Du har kendskab til og har arbejdet med Lean Startup.
 • Du har en videregående uddannelse og behersker engelsk, både mundtligt og skriftligt, på højt niveau.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i Danmarks mest ambitiøse accelerator- og inkubationshus, Futurebox. Afdelingen består af 12 kolleger og indgår i en samlet organisation på ca. 65 ansatte. Vi driver i dag allerede tre accelerationsprogrammer, så du bliver en del af et team, hvor du kan lære en masse – og dele ud af den viden, du allerede har. Futurebox hører til i DTU Science Park og hele organisationen har fokus på gode arbejdsforhold med en sund Work Life-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at
humor er en vigtig del af vores kultur. Stillingen som Program Manager er placeret i Futurebox, og du vil referere til Head of Acceleration Martin Holmboe. Din primære arbejdsplads vil være DTU Science Park i Lyngby.

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene?
Ansøgninger modtages via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag, vi glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of
Acceleration, Martin Holmboe på mho@dtusciencepark.dk.

Om DTU Science Park

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de
virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park. Om virksomhederne har brug for et acceleratorprogram i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Se mere her

Se hele stillingsopslaget her