DTU Science Park søger Projektleder med ”orden i penalhuset”

Har du passion for at renovere og bygge? Har du mange års erfaring med at drive og lede projekter fra A-Z, og trives du med en bred kontaktflade til såvel kollegaer som nuværende og potentielle kunder i et deep tech miljø? Så vil vi gerne have dig som kollega.

Som projektleder får du ansvar for at lede og drive projekter for DTU Science Park. Du vil primært få ansvar for at renovere eksisterende bygninger, men der vil stensikkert også være nye projekter. Projekternes størrelse er fra 0,5 mio. kr. til 40 mio. kr. Du vil få ansvar for at projektlede fra første møde til færdig aflevering med en høj grad af samarbejde med kollegaer, kunder og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tror på, at en teambaseret indsats og vidensdeling internt har stor vigtighed for at give kunderne den bedst mulige service. Du vil derfor i høj grad arbejde på tværs af organisationen og du vil også få god mulighed for at præge stillingen og indsatserne.

I din profil finder vi blandt andet en person, der er:

  • Troværdig, pligtopfyldende, empatisk og med ”orden i penalhuset”
  • Løsningsorienteret
  • Initiativrig og opdateret på, hvad der rør sig i markedet
  • Proaktiv med godt drive, ”hands on” og tillidsvækkende
  • Kvalitetsbevidst med øje for detaljer
  • Analytisk og struktureret i sin arbejdsform samt resultatorienteret
  • Kommunikerende, evner samarbejde og vidensdeling
  • Uhøjtidelig med humoristisk sans

Kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse – ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller anden byggeteknisk uddannelse.
Du har gerne projektledererfaring fra rådgivningsbranchen, men det kan også være fra ejendoms- og entreprenørbranchen. Digital flair er et krav, og du skal have indgående erfaring med at arbejde med projekter fra A-Z og have lysten til at indgå i hele processen fra start til slut. Du kender branchens aftaleregler og har blandt andet forståelse for og kendskab til fx AB, ABT, ABR og myndighedsforhold.

Du skal kunne forstå nuværende og kommende kunders indretningsbehov, og her er det en fordel, hvis du har forståelse for laboratoriemiljøer og kontorindretningsbehov. Evnen til at afdække kundens behov og opbygge nære relationer er vigtig for os, det er kernen i vores succes. DTU Science Park – Danmarks førende community for
deep tech virksomheder.

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en organisation, som hele tiden har gang i nye projekter. Vi er alsidige i vores profiler og kompetencer, vi har stor respekt for hinanden og for hinandens faglighed. DTU Science Park har fokus på gode arbejdsforhold med en sund worklife-balance, og det betyder hos os, at vi tager det hele menneske alvorligt, og hertil kommer, at humor er en vigtig del af vores kultur.

Stillingen som Projektleder er placeret i afdelingen Salg & Facility Management med i alt 20 medarbejdere. Du vil referere til Director of Real Estate & Facilities Lars Birch. Din primære arbejdsplads vil være i DTU Science Park i Hørsholm, men du vil også have møder i DTU Science Parks faciliteter i Lyngby, som ligger på campus.

Rekruttering

Amalie Search & Selection bistår DTU Science Park med rekrutteringen. Er du interesseret i stillingen, bedes du derfor hurtigst muligt og inden onsdag d. 24. april 2019, maile din ansøgning mrk. ”Projektleder DTU Science Park” vedlagt CV til: kl@amaliesearch.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karoline Lyngholm Larsen på ovennævnte mailadresse eller på tlf. 2229 1114.