Receptionist med stærke servicegener søges til DTU Science Park

Vil du være vores smilende receptionist og kaffebrygger i et innovativt miljø med mange spændende virksomheder? Så læs videre og send din ansøgning afsted snarest muligt – det er måske dig, vi leder efter til teamet af DTU Science Parks receptionister.

Din hverdag:

Som receptionist bliver du vores ansigt udadtil, hvor du udfylder en vigtig rolle ved at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og ved at levere en god og professionel service. Du vil lande i et meget alsidigt kundeservicejob, hvor du blandt andet skal tage telefonopkald, modtage gæster, brygge lækker kaffe, servicere kunder i vores fælleshuse, udføre administrative opgaver eller servere til vores fredagsbar.

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i et spændende og travlt innovationsmiljø, hvor du skal indgå i en turnus mellem vores to receptioner i Hørsholm sammen med to andre receptionister. Arbejdstiden i receptionerne spænder fra kl. 7.30- 16.30, hvor du vil indgå i en fast tilrettelagt vagtplan. Et antal timer om ugen vil du have kundeserviceopgaver rundt omkring i Forskerparkens øvrige fælleshuse.

Hos DTU Science Park vil du:

 • Betjene kunder og gæster.
 • Sørge for at receptioner, kantiner og mødefaciliteter altid fremstår indbydende.
 • Betjene kaffebar i den ene af receptionerne.
 • Håndtere post og pakker.
 • Håndtere indmeldinger i vores FM system.
 • Opdatere CRM- og mødebookingsystem.
 • Administrere nøgler og adgangskort for alle vores bygninger i Hørsholm.
 • Øvrige ad hoc opgaver.

Din profil:

 • Du er udadvendt, imødekommende og har et meget stort servicegen.
 • Du sætter en ære i at hjælpe kunder og kolleger og gøre hverdagen lettere for dem.
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at sætte ting i system.
 • Du har ordenssans, er detaljeorienteret og trives med eget ansvar.
 • Du har stærke IT-kompetencer og bidrager til at få arbejdsopgaver digitaliseret.
 • Du har gode sprogkundskaber.
 • Du er indstillet på at hjælpe til, hvor der er brug for dig.
 • Du er energisk, glad og engageret i det, du laver.

Dine kvalifikationer:

Vi forventer, at du har bred erfaring med kundeservice og receptionsarbejde, og at du er stærk i brug af diverse IT-systemer, da du i jobbet vil anvende mange forskellige systemer i din hverdag. Derudover må du også gerne have lyst til at medvirke til at digitalisere flere opgaver.

Kendskab til Salesforce, Dalux, Pronestor og ADK (adgangskontrol) vil være en fordel. Du har eventuelt tidligere arbejdet med Facility service eller kommer måske fra hotelbranchen.

Du bliver en del af en attraktiv og dynamisk organisation

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en dynamisk organisation med ca. 70 energiske og alsidige medarbejdere. Vi er en arbejdsplads med stor respekt for hinanden, og vi har kvalitet og faglig stolthed i højsædet. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone. Der er tale om en stilling i vores Shared Service-afdeling, som er en del af Salg og Facility Management. Arbejdsstedet vil primært være i Hørsholm, men der kan forekomme arbejdstimer i Lyngby.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Head of Shared Services, Susanne Bonde på tlf. 2284 8053, hvis du vil høre mere om jobbet.

Hvordan søger du?

Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages kun via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse 16. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Om DTU Science Park

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virksomheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park. Om virksomhederne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner. Vi understøtter både det optimale community og de fysiske rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.