Receptionister

Receptionister med stærke servicegener søges til DTU Science Park

Vil du være en af vores smilende receptionister i et innovativt miljø med mange spændende virksomheder? Er du indstillet på at arbejde deltid (25-30 timer pr. uge) så læs videre og send din ansøgning afsted snarest muligt – det er måske dig, vi leder efter til teamet af DTU Science Parks receptionister.

Som receptionist bliver du vores ansigt udadtil, hvor du udfylder en vigtig rolle ved at gøre hverdagen nemmere for vores kunder og ved at levere en god og professionel service. Du vil lande i et meget alsidigt kundeservicejob, hvor du blandt andet skal tage telefonopkald, modtage gæster, være behjælpelig med alt det vores kunder har behov for og udføre mindre administrative opgaver eller servere til vores fredagsbar.

Du bliver et centralt omdrejningspunkt i et spændende og travlt innovationsmiljø, hvor du skal indgå i en turnus med vores andre receptionister i vores receptioner i Hørsholm og Lyngby. Vi skal ansætte to deltidsreceptionister med ansættelse snarest muligt i det nye år. Arbejdstiden i receptionerne spænder fra kl. 7.30- 16.30, hvor du vil indgå i en fast tilrettelagt vagtplan.

Hos DTU Science Park vil du:

 • Betjene kunder og gæster.
 • Sørge for at receptioner, kantiner og mødefaciliteter altid fremstår indbydende.
 • Håndtere post og pakker.
 • Håndtere indmeldinger i vores FM system.
 • Være behjælpelig med mindre administrative opgaver.
 • Opdatere CRM- og mødebookingsystem.
 • Øvrige ad hoc opgaver.

Din profil:

 • Du er udadvendt, imødekommende og i besiddelse af et meget stort servicegen.
 • Du sætter en ære i at hjælpe kunder og kolleger og gøre hverdagen lettere for dem.
 • Du er meget fleksibel og har mulighed for at arbejde ekstra timer ved behov.
 • Du er vant til at arbejde efter en vagtplan og trives med dette.
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at sætte ting i system.
 • Du har ordenssans, er detaljeorienteret og trives med eget ansvar.
 • Du har stærke IT-kompetencer og gode sprogkundskaber.
 • Du er indstillet på at hjælpe til, hvor der er brug for dig.
 • Du er energisk, glad og engageret i det, du laver.

Dine kvalifikationer:

Vi forventer, at du har bred erfaring med kundeservice og receptionsarbejde, og at du er stærk i brug af diverse IT-systemer, da du i jobbet vil anvende mange forskellige systemer i din hverdag.

Kendskab til Salesforce, Dalux, Pronestor og ADK (adgangskontrol) vil være en fordel. Du har eventuelt tidligere arbejdet med Facility service eller kommer måske fra hotelbranchen.

Du bliver en del af en attraktiv og dynamisk organisation

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en dynamisk organisation med ca. 70 energiske og alsidige medarbejdere. Vi er en arbejdsplads med stor respekt for hinanden, og vi har kvalitet og faglig stolthed i højsædet. Vi tager det hele menneske alvorligt og har en uformel omgangstone.

Der er tale om en stilling i vores Shared Service-afdeling, som er en del af Salg og Facility Management. Arbejdsstedet vil være både i Lyngby og Hørsholm.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Head of Shared Services, Susanne Bonde på tlf. 22 84 80 53, hvis du vil høre mere om jobbet.

Hvordan søger du?
Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages kun via Elvium og du kan uploade din ansøgning og dit cv allerede i dag.

SØG NU

Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig. Tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest muligt derefter.


Kender du DTU Science Park?

Vi skaber det rum, hvor deep tech-idéer udvikles og formes for hurtigere at blive til virkelighed og forretning. Og det forpligter. Derfor er det os, der tager ansvaret og lederskabet for at styrke forbindelserne mellem de virk­somheder, der vælger at blive en del af DTU Science Park.

Om virksomhed­erne har brug for et skrivebord i Futurebox, kontorlokaler i Forskerparken, laboratorier, et domicil eller prototypeværksted, så har vi det, der skal til for at skabe det optimale rum for, at virksomhederne kan udvikle sig og indfri deres ambitioner.