Søhuset Konferencecenter søger en dygtig kok, der brænder for bæredygtighed og plantebaserede retter

Søhuset Konferencecenter er kendt for sit gode køkken og sine høje ambitioner for at levere mad af høj kvalitet hver eneste dag. Vores kokke og tjenere har mange års erfaring, og vi har brugt de seneste måneder på at fastlægge en ny bæredygtig strategi.

For os betyder bæredygtighed i køkkenet, at vi tænker mere grønt og gør os umage med at købe ind med omtanke for økologi, råvarer i sæson og dets rejse fra jord til bord – gerne fra lokale leverandører i Nordsjælland.
Vi er på en mission, og vi vil have vores gæster med. Derfor går vi fortsat ikke på kompromis med kvalitet og smag. Vi brænder for suveræne gæsteoplevelser i form af lækker mad, bagværk og skønne salater. Dertil kommer godt fællesskab kollegerne imellem.

Som kok er du passioneret og engageret. Du er stærk indenfor udvikling af plantebaserede menuer, da vi har en ambition om at servere flere plantebaserede retter om ugen, udfase oksekød, og at alt andet kød skal være dansk. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og levere de bedste madoplevelser, da vi i fællesskab udvikler de nye koncepter. Vi glæder os meget til at lære af din erfaring. Vi har økologimærket i bronze, og vi ønsker at opnå sølvmærket inden udgangen af 2021.

I Søhuset Konferencecenter er vi et team, som hjælper hinanden med at indfri de tårnhøje ambitioner om at blive Nordsjællands førende bæredygtige konferencecenter.

Ansvarsområder
Din vigtigste opgave er, i tæt samarbejde med dine kolleger, at sikre, at vores madkoncept hver dag er af høj kvalitet.

Din profil:

 • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
 • Du er stærk i det plantebaserede køkken.
 • Du har sans for årstidsbaserede råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
 • Du brænder for at tilberede retter med varierede smage.
 • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.
 • Du trives med at være en del af et stærkt og passioneret team.
 • Du er nysgerrig på at udvikle dig, er social og glad for at tale med mennesker og indgå i nye relationer.

I vores konferencecenter står vi ikke stille. Vi udvikler os, og du skal derfor have mod på at udvikle dig sammen med os.

I Søhuset konferencecenter tilbyder vi:

 • Et spændende job, hvor løn afspejler dine kvalifikationer.
 • Mulighed for uddannelse og faglig udvikling.
 • Pension og sundhedsforsikring.
 • Work-life balance herunder omkring 50 arbejdsaftener om året og enkelte weekend selskaber.
 • Familievenlige arbejdstider, da vi holder lukket i skoleferier.

Vi har en af branchens bedste gæstetilfredshedsmålinger i form af en Net Promotor Score, der tre år i træk har ligget på 80 (på en skala fra -100 til 100).

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte F&B Manager Stig Jensen på
tlf. 4940 3177, hvis du vil høre mere om jobbet.

Hvordan søger du?
Er du interesseret i jobbet, og matcher din profil kvalifikationskravene? Ansøgninger modtages kun via Elvium, så KLIK HER og upload din ansøgning og dit cv allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.
Tiltrædelse 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Om Søhuset Konferencecenter
Vi er DTU Science Parks eget konferencecenter beliggende i Hørsholm, der er skabt til at være samlingssted for deres store community af virksomheder. Hos os er der rum til stor fælles tankevirksomhed, hvor innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere mødes og deler synspunkter, idéer og perspektiver, som muligvis vil forme fremtiden og blive til løsninger på alverdens problemer. Den kollektive tankekraft stimuleres med planlagt omtanke. Indeklimaet indbyder til fælles ventilation af nye idéer, mens udsigten udvider horisonten. Kunsten på væggene udfordrer din nysgerrighed, og køkkenet leverer gastronomiske nybrud, som sætter uventede samtaler i gang. Vi har 7 principper for det gode møde og interne samarbejde: Nysgerrighed, tillid, robusthed, disciplin, mod, fleksibilitet og generøsitet.