Tilbud til lokale internationale medarbejdere

Er du international arbejder eller studerende og nysgerrig på den Nordsjællandske kultur-og foreningsliv? Så meld dig til eventet når Rudersdal Kommune åbner dørene d. 12 november, og lær mere om alle de mange muligheder der er i Nordsjælland.

Tordag den 12. nov kl. 17-19 afholder Rudersdal Kommune og International House kulturarrangementet ”Welcome to North Zealand – a region full of opportunities for internationals”.
Arrangementet er henvendt til internationale arbejdstagere, -søgere og deres familier, samt studerende. Programmet fokuserer på Nordsjællands kultur- og foreningsliv, og de fællesskaber og oplevelser, som det kan give at deltage heri. Det er også muligt at stille eksperter fra International House en række praktiske spørgsmål knyttet til livet i Danmark.

Arrangementet er en oplagt mulighed for deltagerne til at få større indsigt i Nordsjællands mange muligheder og på den måde forhåbentlig blive inspireret til at bosætte sig eller blive boende i regionen.

Du er velkommen til at dele den engelske invitation til dine internationale kollegaer. Invitationen finder du her.

Den spændende antroprolog Dennis Nørmark giver også et informativt og underholdende indslag om danskere i mødet med andre nationaliteter.

Programmet for dagen:

 Kl: 17:00  Velkommen til Nordsjælland – formand i Rudersdal Kommune, Randi Mondorf byder velkommen.

Kl.17:10 ’Meet the Daneshøre mere om den danske kultur– af antropolog Dennis Nørmark.

Kl.17:50  Networking og mingling. Besøg de to international hus stande:

  • Ny i Danmark events: Få information om de mange kommende internationale aktiviteter i 2020, hvor du kan lære mere om det danske skattesystem, børnepasning, frivilligt arbejde og meget mere. Her får du også informationsarket ”Sådan finder du indkvartering i København.
  • Karriereprogrammer: Her kan I høre mere om internationale talenter – Københavns karriere program for ledsagende ægtefæller. og Københavns karriere program for internationale studerende. Du får også information om et 5 dags jobsøgnings kursus, First job copenhagen.

 18:15 Bliv en del af det rige kulturliv – af VisitNordsjælland.

18.40 Boligmuligheder: Housing Fair at the Confederation of Danish Industry (DI).

 18:50  Afslutning: Tak for i dag!