DTU Science Park

I DTU Science Park er du en del af Danmarks førende vækst- og udviklingsmiljø, hvor danske og internationale deep tech-virksomheder gør hinanden bedre gennem løbende sparring. Her er afstanden kort. Både fysisk og mentalt. Det er krævende at få ny teknologi succesfuldt til markedet, og et godt netværk er alfa og omega. Vi skaber forbindelserne, rummet og anledningen, som tager dansk deep tech og din virksomhed til det næste niveau.

Download vores profilfolder (PDF)

Deep Tech Insights

Virksomhederne i DTU Science park hentede mere end 600 mio. kr. i funding i 2019. 72 % af virksomhederne har lanceret nye produkter, services og koncepter. Og 77 % mener det gør en forskel for deres udvikling, at de er en del af DTU Science Park.

Se alle Deep Tech Insights her (PDF)

Open Space

DTU Science Park tilbyder en Open Space aftale til dig, der ikke har brug for et dagligt kontor, men som har behov for de professionelle rammer til din virksomhed. Med Open Space har du firmaadresse i DTU Science Park i Lyngby og vores reception tager imod din pakkepost og besvarer dine opkald, når du er optaget.

Download folderen om Open Space (PDF)

Få styrket din virksomhed med et team af mentorer

I DTU Science Parks mentorordning får du et helt team af virkelystne og erfarne mentorer, der tilfører din virksomhed viden, sparring og netværk.

Læs mere om vores mentorprogram her

Søhuset Konferencecenter

Søhuset Konferencecenter er en del af DTU Science Parks community. Med plads til 350 gæster og med mere end 219 års samlet erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og events kan Søhuset skabe de bedste betingelser for dit næste møde. 86 af virksomhederne i DTU Science Park bruger allerede Søhuset til deres møder og konferencer og fremhæver i en undersøgelse fra 2019 Søhuset som deres foretrukne konferencecenter.

Download brochuren om Søhuset (PDF)

Sådan indmelder du nemt og hurtigt opgaver, fejl og mangler

I DTU Science Park skal du ikke bekymre dig om rammerne – vi tager os af alt det praktiske! Helpdesk er vores online system, hvor du enten via en app eller vores hjemmeside hurtigt og nemt kan indmelde en opgave, fejl eller mangler vedrørende dit lejemål, som vi kommer og løser.

Download brugervejledning til vores Helpdesk (PDF)