DTU

DTU er et teknisk eliteuniversitet, som er Danmarks største uddannelsessted for dygtige og ambitiøse ingeniører. Med vores placering i DTU Campus får du din daglige gang med spirende medarbejdertalenter, al den nyeste forskning og spændende samarbejdsaftaler.  

Fundingbasar i Forskerparken i Hørsholm

Investorer

Hos DTU Science Park er vejen til relevante investorer og funding gjort kortere ved hjælp af vores netværk og arrangementer. På vores årlige Fundingbasar vil du blandt andet kunne opleve, at fonde og investorer pitcher for dig i stedet for omvendt. Derudover har du som startup i Futurebox adgang til tæt sparring med vores investment manager, som kender alle fundingmuligheder i Danmark.

Læs mere

DeepTech Mentoring i Lyngby

Mentorer

Hos os får du eksklusiv adgang til Deep Tech Mentoring, som er Danmarks største mentorprogram for deep tech virksomheder. Her skyder du og din virksomhed genvej til viden, netværk og sparring på alt fra forretningsudvikling og patenter til salg, jura og finansiering. Du bliver matchet med tre erfarne og skarpe mentorer, som er dybt engagerede, og ofte går en ekstra mil for at hjælpe din virksomhed. 

Læs mere

Klynger

Når du bor i DTU Science Park, befinder du dig midt i Danmarks største klynge for biotek og life science, som drives af netværk, videndeling og samarbejde. Og det skaber vækst. 75 % af virksomhederne i DTU Science Park mener, det gør en forskel for deres udvikling, at de er en del af vores community.

Se flere eksempler