Bliv en del af et community

med + 315 deep-tech virksomheder

0 %

I 2023 samarbejdede 43 % af virksomhederne i DTU Science Park med DTU

0 %

I 2023 samarbejdede 65 % af virksomhederne i DTU Science Park med hinanden

0 %

67 % af virksomhederne mener, at det gør en forskel at være en del af DTU Science Park

Et community i verdensklasse

Bliv en del af Danmarks førende deep tech-community. Del dagligdagen med +315 andre ambitiøse deep tech-virksomheder og få adgang til sparring, netværk samt faglige og sociale events.

DTU Science Park community

Events & videndeling

Du får de bedste udviklingsvilkår gennem sociale og faglige events, hvor vi skaber rammerne for videndeling. Her kan du danne relationer på tværs af DTU Science Parks mere end 300 virksomheder.

DTU Science Park community

Netværk & samarbejde

Med over 300 innovative og ambitiøse virksomheder i vores science park er dørene åbnet for at netværke, samarbejde og udvikle innovative løsninger i fællesskab.

DTU Science Park community

Mentorprogram

Gennem DeepTech Mentoring får du eksklusiv adgang til Danmarks største mentorprogram for deep tech virksomheder. Vi har over 110 mentorer, som både er CEO’s, serieiværksættere, brancheeksperter og business angels.

DTU Science Park community

Matchmaking

Vi fungerer som bindeleddet mellem dig og den faglige relation, du står og mangler. Vi hjælper med at skabe kontakten til potentielle investorer, sparringspartnere og samarbejder. Få dørene åbnet til det store økosystem med vores hjælp.

DTU Science Park community

Universitetssamarbejde

Vi har tætte forbindelser til relevante institutter og forskningscentre på DTU. Derudover har vi forbindelser til Københavns Universitet og Aalborg Universitet, hvor dørene kan åbnes for samarbejdsmuligheder og videndeling.

DTU Science Park community

Corporate partnere

Vi hjælper dig med at skabe forbindelse til de rette erhvervspartnere, der kan hjælpe dig med at komme videre på din vækstrejse, uanset om det handler om patent, forretningsudvikling eller skalering.

Deltag i spændende events året rundt

Vi afholder faglige og sociale events året rundt, der skaber fundamentet for samarbejde og vækst for både startups og større virksomheder.

Fundingbasar

I en årrække har vi afholdt Fundingbasar, hvor investorer pitcher deres løsninger til dig. På et par timer bliver du klogere på dine muligheder for at få en investering indenfor soft funding, crowdfunding, EU-funding, lån og meget mere.

Julefrokost for CEO's

Hvert år afholder vi julefrokost for alle CEO’s i DTU Science Park. En unik mulighed for både at danne sociale og professionelle relationer på tværs. Hvert år er der forskellige temaer og faglige oplæg til inspiration.

Sociale arrangementer for kunder
Sportsfestival

Hvert år mødes over 1.000 medarbejdere fra virksomhederne i DTU Science Park til sjove lege og sportsdiscipliner. Sportsfestivalen er for alle – både dem, der deltager aktivt, og dem som vil heppe på deres kolleger og sludre.

Meet an Expert

Som et tilbud får du lov til at møde en ekspert på et givent område, som stiller sin ekspertise til rådighed. Der vil løbende være forskellige eksperter til at sparre med virksomhederne i DTU Science Park.

Fredagsbar

Deltag i fredagsbaren og snak med naboen eller stift nye bekendtskaber over en kold øl. I fredagsbaren er der snacks og mulighed for at købe øl, vand, vin og kaffe fra Riccos kaffebar.

Netværksmøder virksomheder
Networking Breakfast

Vi holder regelmæssigt Networking Breakfast, der er små uformelle morgen netværksmøder med morgenmad på de forskellige lokationer i flerbrugerhusene. Det er en oplagt mulighed for at nyde en god kop kaffe, mens du danner nye relationer.

Bliv en del af fællesskabet med disse virksomheder

Hos DTU Science Park finder du +300 virksomheder og +5.000 medarbejdere.
Se herunder, hvilke virksomheder du kan komme til at dele din hverdag med.

Kommende events

august 15
Kongens Lyngby

Applied AI Lunch Talks

Del din viden og professionelle erfaring indenfor bruget af AI med et engageret publikum af studerende, forskere og SMEs.

august 23
Hørsholm

Sportsfestival 2024

Deltag i Sportsfestivalen 2024 – vores årlige sportsdag, hvor virksomhederne i Lyngby og Hørsholm samles til en dag fyldt med sport og hygge.