Futurebox

Futurebox er boksen for startups, der arbejder med deep tech. I Futurebox matcher vi de mest ambitiøse startups med etablerede industrivirksomheder, med investorer, med erfarne mentorer og med teknologieksperter. Alt sammen for at stimulere startups’ chancer for overlevelse, udvikling og vækst.

Besøg Futurebox

Forretningsudvikling

DTU Science Park er stedet, hvor fagkonventioner og vanetænkning udfordres, og hvor innovation er i højsædet. Vi tager ansvaret, når forbindelserne skal skabes, og når du har brug for sparring, nye samarbejder eller ny inspiration.

Læs mere

Deep Tech Insights 2019

Virksomhederne i DTU Science Park hentede mere end 600 mio. kr. i funding i 2019. 72 % af virksomhederne har lanceret nye produkter, services og koncepter. Og 77 % mener det gør en forskel for deres udvikling, at de er en del af DTU Science Park.

Se resultaterne fra analysen her

Start-up

Har du idéen? Er du klar til at tage første skridt med din egen virksomhed, og leder du efter de helt rigtige rammer at starte i?

Læs mere

Scale-up

Har din startup udviklet sig fra en god idé til en gangbar forretningsmodel og et koncept, der holder vand?

Læs mere

biotek laboratorier

Established

Når vi taler om ’established’, taler vi om virksomheder, der er nået nogle trin op ad udviklingsstigen. Virksomheder, der har fået den grundlæggende forretningsplan på plads, og som oplever en større og vedvarende efterspørgsel på deres produkt.

Læs mere