Futurebox

Futurebox er boksen for startups, der arbejder med deep tech. I Futurebox matcher vi de mest ambitiøse startups med etablerede industrivirksomheder, med investorer, med erfarne mentorer og med teknologieksperter. Alt sammen for at stimulere startups’ chancer for overlevelse, udvikling og vækst.

Besøg Futurebox

Forretningsudvikling

DTU Science Park er stedet, hvor fagkonventioner og vanetænkning udfordres, og hvor innovation er i højsædet. Vi tager ansvaret, når forbindelserne skal skabes, og når du har brug for sparring, nye samarbejder eller ny inspiration.

Læs mere

DTU Science Park i tal

75 % af virksomhederne i DTU Science Park vækstede, og 82 % procent lancerede nye produkter i 2017. Læs mere om, hvordan DTU Science Parks mere end 260 virksomheder klarede sig i 2017

Se alle tallene

Start-up

Har du idéen? Er du klar til at tage første skridt med din egen virksomhed, og leder du efter de helt rigtige rammer at starte i?

Læs mere

scaleup community hardware biotek iværksætter

Scale-up

Har din startup udviklet sig fra en god idé til en gangbar forretningsmodel og et koncept, der holder vand?

Læs mere

biotek laboratorier

Established

Når vi taler om ’established’, taler vi om virksomheder, der er nået nogle trin op ad udviklingsstigen. Virksomheder, der har fået den grundlæggende forretningsplan på plads, og som oplever en større og vedvarende efterspørgsel på deres produkt.

Læs mere