Futurebox

Futurebox er boksen for startups, der arbejder med deep tech. I Futurebox matcher vi de mest ambitiøse startups med etablerede industrivirksomheder, med investorer, med erfarne mentorer og med teknologieksperter. Alt sammen for at stimulere startups’ chancer for overlevelse, udvikling og vækst.

Besøg Futurebox

Forretningsudvikling

DTU Science Park er stedet, hvor fagkonventioner og vanetænkning udfordres, og hvor innovation er i højsædet. Vi tager ansvaret, når forbindelserne skal skabes, og når du har brug for sparring, nye samarbejder eller ny inspiration.

Læs mere

Deep Tech Insights

Virksomhederne i DTU Science Park hentede i 2018 mere end 500 mio. kr. i funding. 70 % af virksomhederne vækstede. Og 62 % af virksomhederne samarbejder med DTU.

Mød nogle af dem, der kom rigtig godt ud af 2018.

Start-up

Har du idéen? Er du klar til at tage første skridt med din egen virksomhed, og leder du efter de helt rigtige rammer at starte i?

Læs mere

Scale-up

Har din startup udviklet sig fra en god idé til en gangbar forretningsmodel og et koncept, der holder vand?

Læs mere

biotek laboratorier

Established

Når vi taler om ’established’, taler vi om virksomheder, der er nået nogle trin op ad udviklingsstigen. Virksomheder, der har fået den grundlæggende forretningsplan på plads, og som oplever en større og vedvarende efterspørgsel på deres produkt.

Læs mere