Universitetssamarbejde

Samarbejd med DTU

55% af virksomhederne i DTU Science Park samarbejder med DTU

Udforsk mulighederne for at samarbejde med DTU

Samarbejdet med Danmarks Tekniske Universitet (DTU) er centralt for DTU Science Park og for virksomhederne, der bor i DTU Science Park.

DTU er en af Europas førende tekniske institutioner og har en stærk tradition for samarbejde med industrien. DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Deres mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Med afsæt i teknisk videnskab og naturvidenskab arbejder DTU for at skabe bæredygtig værdi og velfærd i samfundet gennem uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation.

Vi arbejder for at skabe adgang for Science Parkens virksomheder til DTU’s 22 institutter og centre. Som datterselskab af DTU har DTU Science Park en stærk position i økosystemet, som gavner både universitetet og virksomhederne i Science Parken. Universitetets studerende og forskere har mulighed for at arbejde tæt sammen med innovative virksomheder.

DTU Science Park består både af startups, scale-ups og mere etablerede deep tech-virksomheder, som alle har det til fælles, at de ønsker viden om den nyeste teknologi. Vi arbejder for at gøre adgangen til denne viden lettere. Samarbejdet mellem DTU og DTU Science Park viser, hvordan universiteter og erhvervslivet kan arbejde sammen om at fremme innovation, uddannelse og økonomisk vækst.

dtu logo

Kontakt vores community afdeling og få en snak om mulighederne

Vi faciliterer gerne kontakt mellem jeres virksomhed og relevante institutter og forskningscentre hos DTU. Ved at hjælpe jer med at samarbejde med eller på anden vis blive en del af DTU’s forsknings- og innovationsaktiviteter understøtter det vores kerneydelser og vision.

Camilla Gilbro

Head of Community

Christina Rich

Community Manager

Kontakt os og hør mere