DTU Guidet Tur

Oplev det innovative økosystem omkring DTU

Oplev hvor DTU bringer forskning fra laboratorium til marked

Book en guidet rundvisning i økosystemet

Økosystemet hjælper med at bringe nye ideer og opfindelser fra klasseværelser og forskningslaboratorier på DTU ud i den virkelige verden, hvor de kan skabe nye job og hjælpe med at løse opgaver og udfordringer i samfundet. 

Dette er din chance for at høre mere fra: PSV, DeepTech Alliance, DTU Skylab, DTU Entreprenørskab, Open Entrepreneurship og DTU Science Park

Vores økosystemtur er for mulige partnere, kunder, startups, nysgerrige interessenter og hvis du bare vil vide, hvad DTU’s innovationsøkosystem kan gøre for dig eller hvordan du kan involvere dig. 

Book en tur og få en introduktion til forskellige dele af vores økosystem. 

DTU Science Park
En af Europas førende deep tech communities.
På turen vil du besøge DTU Science Park.

PSV (Preseed Ventures)
Venturehuset PSV bygger fonde og investerer i startups for at bane vejen for iværksættere, der bygger virksomheder med et meningsfuldt aftryk på verden.

På turen vil du høre et oplæg fra Preseed Ventures.

DeepTech Alliance
Forbinder startups, corporates og investorer på tværs af Europa. 
På turen vil du høre et oplæg fra DeepTech Alliance.

DTU Entreprenørskab
Vi opbygger entreprenørielle evner til gavn for
mennesker, samfundet og verden.
På turen vil du høre et oplæg fra DTU Entreprenørskab.

Open Entrepreneurship
At omdanne verdensklasse forskning til verdensklasse virksomheder.
På turen vil du høre et oplæg fra Open Entrepreneurship.

DTU Skylab
Den tværfaglige samling af teknologier og talenter til gavn for vores samfund.
På turen vil du besøge DTU Skylab.

Mød 6 forskellige dele af økosystemet

I DTU Skylab og DTU Entreprenørskab bliver studerende hjulpet til at blive deep tech-iværksættere. DTU Skylab hjælper tech- og deep tech-iværksættere, uanset deres erfaring med iværksætterverdenen. DTU Entrepreneurship samler iværksætterforskning og –uddannelse under et tag.  

Når de studerende er blevet en del af iværksætterverdenen, er det næste naturlige skridt, DTU Science Park. I DTU Science Park kan virksomheder fortsætte deres rejse ved at deltage i forskellige vækstprogrammer, hvor de får hjælp til at skabe det rette fundament for at skalere en virksomhed. 

Open Entrepreneurship forbinder erfarne iværksættere med forskere fra danske universiteter for at udforske kommercielle og innovative muligheder. 

For virksomheder, der sigter mod at ekspandere internationalt, er DeepTech Alliance en værdifuld ressource. DeepTech Alliance giver adgang til flere internationale virksomhedspartnere og investorer samt andre virksomheder inden for samme felt 

PSV er et venture hus fokuseret på de tidlige stadier, der bygger fonde, investeringsenheder og initiativer for at bane vejen for iværksættere, der bygger meningsfulde startups. Gennem de to selvstændige venture fonde PSV Tech og PSV DeepTech investerer de direkte i startups og hjælper dem videre på vækst rejsen.

DeepTech Alliance

DeepTech Alliance er en privat non-profit sammenslutning af førende europæiske iværksættermiljøer, der er tilknyttet universiteter og forskningsinstitutioner. The alliance forbinder europæiske deep tech-iværksættere, internationale industri-virksomheder og investorer i et community dedikeret til at udforske strategiske og kommercielle partnerskaber. Hvert år vurderes kollektivt +6500 startups i det europæiske økosystem. DeepTech Alliance udvælger de mest modne af dem til deres fælles DeepTech Alliance Business Creation programmer, hvor de matcher dem med industri-virksomheder og investorer for at give dem de markedsmuligheder og kapital, de har brug for for at skalere internationalt.

Open Entrepreneurship

Open Entrepreneurship er et konkret initiativ på tværs af alle danske universiteter, der fremmer vidensintensiv iværksætteri - dvs. oprettelsen af virksomheder med salg inden for forskning og ny teknologi. Forskningsbaserede virksomheder er en vigtig motor for at løse store samfundsmæssige udfordringer, såsom f.eks. grøn omstilling. Open Entrepreneurship blev etableret i 2017 og handler om at skabe relationer mellem forskere og virksomheder samt vidensdeling og samarbejde om opgaven på tværs af universiteterne.

DTU Skylab

I DTU Skylab, går ​​teknologier og talenter fra den brede vifte af akademisk forskning og discipliner på DTU sammen med en entreprenøriel tankegang, der sigter mod at udvikle både kompetencer og teknologier, der skal tages i brug. På DTU Skylab har de skabt en unik kultur for læring og innovation, hvor alle er velkomne til at være med til at ændre verden, et skridt ad gangen. De kalder dette Skylab-fællesskabet. Et fællesskab, der ikke kun involverer startup-stiftere, men også studerende, forskere, eksterne virksomheder, investorer af enhver art og eksterne universiteter - både nationale og internationale.

DTU Science Park

DTU Science park er en af Europas førende deep tech communities med mere end 300 små og etablerede virksomheder. De tilbyder partnerskaber og investor netværks som bringer dig tættere på deep tech startups der arbejder med hardware, climate tech, med tech og andre deep tech løsninger. Hvert år drives mange forskellige vækstprogrammer som Danish Tech Challenge, GreenUP Accelerator og MedTech Growth.

PSV

PSV er et venture hus, der bygger fonde, investeringsenheder og initiativer for at bane vejen for iværksættere, der bygger meningsfulde startups. Gennem de to selvstændige venture fonde PSV Tech og PSV DeepTech investerer de direkte i startups og hjælper dem videre på vækst rejsen, mens deres evergreen investeringsben PSV foundry fokusere på at lukke huller i startup økosystemet gennem fondsinvesteringer, grants, partnerskaber og værdiskabende fondssupport.

DTU Entreprenørskab

DTU Entrepreneurship samler iværksætterforskning og uddannelse. Forskelligartede iværksætterhold og tidlig dialog mellem forskere, iværksættere, industrielle aktører og investorer er afgørende for succesfuldt at overføre teknologi fra universitetet til markedet og opbygge banebrydende løsninger på virkelige problemer. De uddanner, træner og plejer iværksætterhold og bringer forskningsbaseret viden om iværksætteri ind i uddannelse og politik for at opbygge bedre løsninger, virksomheder og fremtider.

En guidet tur indeholder

  • Velkommen og intro til økosystemet  
  • Besøg hos DTU Science Park 
  • Oplæg fra DeepTech Alliance  
  • Besøg hos PSV  
  • Besøg hos DTU Skylab  
  • Oplæg fra Open Entrepreneurship 
  • Oplæg fra DTU Entrepreneurship 
  • Tak for i dag og kommende arrangementer

Turen vil foregå fra klokken 9.30-12.15, og det er muligt at vælge mellem følgende datoer: 18. september, 24. oktober og 27. november.

Mere information vil komme ved tilmelding.

Der er mulighed for skræddersyet rundtur ved +10 tilmeldte fra samme virksomhed. Udfyld nedenfor, så kontakter vi dig med muligheder, der kan passe til jeres gruppe. 

Rikke-Hvidsteen

Rikke Vous Hvidsteen Særkjær

Community Manager

Book din guidede rundtur nu

Udfyld formularen herunder, og lad os tage en snak.