DTU Science Park

En af Europas førende klynger for deep tech-virksomheder

Vi arbejder målrettet for at skabe en mere bæredygtig hverdag for virksomhederne, der bor hos os. Målet er en DNGB-guldcertificering i 2025.

Vi har både fagpersoner, eksperter og administrative medarbejdere, som hver dag sørger for, at DTU Science Park fungerer.

Vil du søge job hos os? Læs alt om ledige stillinger, medarbejdertilfredshed og vores visioner for en velfungerende hverdag.

Vi skaber rummet for deep tech innovation

Dette er stedet, hvor nye standarder sættes, og fremtiden skabes.

DTU Science Park er en af Europas største og førende communities for deep tech-virksomheder. Vi huser nogle af de største og mindste virksomheder inden for blandt andet life science, biotech, medtech og robotteknologi. Vi driver internationalt anerkendte vækstprogrammer for startups, og vi tilbyder virksomheder faciliteter og services, der skaber de optimale betingelser for vækst. 

Virksomheden blev stiftet i 1962 med et entydigt formål: At hjælpe virksomheder med at bringe innovation til live. Det var formålet dengang, og det er stadig dette formål, som driver os i dag. Læs om vores historie her.

DTU Science Park er ejet af DTU, et af de førende tekniske universiteter i verden, og den nære forbindelse til DTU gør os i stand til at samarbejde tæt inden for alle områder af deep tech. 

Vi tilbyder de bedste omgivelser og faciliteter til ambitiøse deep tech-virksomheder, både danske og internationale. Vi har et energisk og åbent community, hvor vi arbejder tæt sammen med de over 300 virksomheder, som har hjemme i hos os. Vi tager ansvaret for at skabe de rette forbindelser, som giver deep tech-virksomheder de bedste betingelser for at vækste og innovere.

Vores værdier

Her kan du få mere at vide om vores vision og værdier.

Vi er på forkant

Vi vinder sammen

Vi sætter en ære i ordentlighed

Vores historie

DTU Science Park blev grundlagt af den danske stat i 1962 med det formål at fremme vidensbaserede arbejdspladser i Danmark. Oprindeligt blev Science Parken etableret i Hørsholm under navnet ‘Forskningscentret’.

Den berømte danske arkitekt Arne Jacobsen skabte et organisk og skovlignende layout af området – hans arkitektoniske vision præger stadig DTU Science Park i dag.

Dyk ned i vores historie og få indsigt i nogle af de begivenheder og udviklinger, der har formet os og i dag gør DTU Science Park til et epicenter for vækst, bæredygtighed og teknologisk nyskabelse.

Læs mere om vores spændende rejse gennem årene!

DTU Science Park i 1967 DTU Science Park i 2018

Shared services

Du får de bedste muligheder for at udvikle og vækste din forretning med vores shared services. Her tager vi os af alt det praktiske, som ikke fremmer din udvikling. 

  • Reception
  • Kantine
  • Teknisk service
  • Vedligeholdelse af bygninger og grønne arealer
  • Mødelokaler
  • Porto, print og kopi
fælles reception
Fælles reception

Virksomheder i DTU Science Park

315 virksomheder med +5.000 medarbejdere

Ofte stillede spørgsmål

Herunder svarer vi på nogle af de spørgsmål, vi oftest får om DTU Science Park. Finder du ikke svar på det, du søgte, er du velkommen til at kontakte os.

Nej, DTU Science Park er ejet af DTU, men det er en selvstændig virksomhed, der har over 300 deep tech-virksomheder som kunder. Vi har en afdeling i Lyngby, hvor vi har til huse ved siden af DTU på DTU Campus.

DTU Science Parks historie starter i Hørsholm i 1962. Her blev forskerparken stiftet under navnet Forskningscentret. I 2004 blev navnet ændret til Scion DTU, og i 2018 ændres det til DTU Science Park.

Vi søger jævnligt nye og dygtige kolleger. Læs mere om, hvem vi står og mangler lige her.

Vi har en afdeling i både Hørsholm og Lyngby. Se adresserne her.

Alle virksomheder, der arbejder med deep tech, kan leje sig ind og få os som deres daglige arbejdsplads.

Vi står for alt det praktiske og har ambitiøse vækstprogrammer til vækst og produktion. Derudover er vi bindeleddet mellem dig og potentielle investorer. Her bliver du en del af et unikt deep tech-community.

Hvad er deep-tech?

I DTU Science Park er vi blandt Europas førende inden for deep tech. Deep tech er en unik branche, hvor der er langt til markedet. Det kræver en omkostningstung udvikling og en kompliceret vej at stå med et færdigt produkt. 

Du kommer til at dele arbejdsplads med ligesindede, hvor I kan videndele og sparre på tværs. Vi har landets førende deep tech-community og forstår vigtigheden af en stærk forskningsbase og en bæredygtig forretningsmodel på den lange bane.

Deep-tech virksomheder i DTUS Science Park