Shared Services

Vi tager ansvaret for alt det praktiske

Få frihed til at holde fokus på virksomheden

For at realisere dine ambitioner kræver det de rette omgivelser. Derfor tager vi ansvaret for alt det praktiske, når du bor i DTU Science Park. Så kan du holde øjnene på bolden og koncentrere dig om udvikling og vækst.

Hver dag er der praktiske ting, som ikke bidrager til at fremme udviklingen af din virksomhed. Det gælder vedligeholdelse, teknik og praktik. Her sørger vi for, at alt fungerer gnidningsløst og nemt.

I DTU Science Park skaber vi de mest optimale forhold, der giver dig mulighed for at nå dine mål, kontinuerligt udvikle dig og sikre fremdrift.

Post service
Fælles reception

Reception

Både i Lyngby og Hørsholm finder du dygtige receptionister, der tager telefonen og modtager dine gæster. Her får besøgende et godt førstehåndsindtryk af en professionel arbejdsplads.

Gratis brug af mødelokaler

Mødelokaler

Du finder mødelokaler med AV-udstyr til fri afbenyttelse i alle vores flerbrugerhuse i DTU Science Park. Her kan du afholde møder i professionelle og moderne omgivelser, uanset om du holder til i Lyngby eller Hørsholm.

Fælles kantine

Frokostordning

Tilmeld dig vores frokostordning og nyd en lækker buffet hver dag med sund mad, der giver energi til arbejdsdagen. Så er du og dine medarbejdere fri for at tænke på madpakker i en i forvejen travl hverdag. Du kan også få leveret frugt på daglig basis.

Fundingbasar

Events

I løbet af hele året afholder vi både faglige og sociale events, hvor der er mulighed for at videndele og danne relationer. Det gælder blandt andet vores sportsfestival, fundingbasar og ugentlige fredagsbar.

DeepTech Mentoring

Mentorforløb & netværk

Gennem skræddersyede og ambitiøse innovationsforløb hjælper vi din virksomhed med udvikling, sparring og vækst. Vi tilbyder skræddersyede mentorforløb til alle typer af deep tech-virksomheder.

Riccos Kaffebar_lyngby

Riccos Kaffebar

Velsmagende kaffe giver ny energi og er for mange en vigtig del af arbejdsdagen. Derfor har vi Riccos Kaffebar, hvor du kan få friskbrygget kaffe til både dig selv, kundemødet og den uformelle stund med kolleger.

Walk & talk

Vi værner om vores grønne områder, hvor vi har anlagt mødestier, der er perfekte til walk & talks. Her kan du få fornyet energi og tage en pause fra arbejdet i smukke omgivelser.

Udendørs opholdssteder

DTU Science Park er omgivet af parkarealer, hvor der er masser af mødesteder i uformelle grønne omgivelser. Her kan du både afholde møder, arbejde under åben himmel eller tage et afbræk fra arbejdsdagen.

Teknisk service

Har du brug for teknisk service, står vi altid til rådighed. Vi sørger for, at teknikken til din arbejdsdag fungerer, og mangler du hjælp, yder vi altid teknisk service.

Adgang til auditorium

Skal du holde foredrag eller konference, er vores auditorium i Lyngby oplagt. Her er der plads til 95 personer, og du kan tilkøbe dig adgang til lokalet efter aftale.

Parkering

Det er gratis og nemt at parkere både i DTU Science Park i Lyngby og i Hørsholm. Vi har også etableret el-ladestandere til din elbil og arbejder hele tiden på at sætte flere e-ladestandere op.

Porto, print og kopi

Porto, print og kopi

Du får adgang til både porto, kopi- og printerrum, så du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på papirarbejde. Der er flere printere i både Lyngby og Hørsholm.

Gartnerservice

Du får flotte omgivelser til at optimere din arbejdsdag. Vores gartnere sørger for, at DTU Science Parks grønne arealer forbliver seværdige og velplejede. Om vinteren står de for snerydning på veje og parkeringspladser.

Adgang til rabataftaler

Adgang til rabataftaler

Som en del af DTU Science Park får du adgang til vores indkøbsaftale med Visma Logbuy, hvor du kan få rabatter på alt fra events til dagligdagskøb.

massage

Massage

Arbejdsskader er velkendte. Derfor har du mulighed for at bestille massage for at løsne muskler og spændinger. Kontakt receptionen for at høre mere om vores massageordning, og hvordan du booker tid.