Kapitalrejsning

– få hjælp til at skaffe finansiering fra investorer

DKK 0 mio.

Deltagerne i vores programmer rejser i gennemsnit DKK X mio. 

Sådan hjælper vi startups og scale-ups med kapitalrejsning

Vi hjælper startups og scale-ups i vores programmer med at rejse kapital via vores investeringsspecialister og netværk - og vi matcher din virksomhed med de rigtige investorer.

Kapitalrejsning

Optimering af pitch deck

Du får hjælp af vores eksperter til at udarbejde dit pitch deck, så det er attraktivt for investorerne og indeholder de helt rigtige slides. Sammen gennemgår og tester I det, indtil det står knivskarpt.

Pitchtræning

Et stærkt og overbevisende pitch er afgørende for, om investorer vil investere i din virksomhed. Du får hjælp til at træne dit pitch sammen med vores team. Her sørger vi for, at pitchet bliver så skudsikkert som muligt.

matchmaking

Investor-netværk

Vi har adgang til en lang række seriøse investorer, der ved, at de virksomheder vi anbefaler dem er en god business case. Vi sætter dig i forbindelse med dem, der passer bedst til din virksomhed, for at øge dine chancer for at få en investering.

Kapitalrejsning

Forhandling med investorer

Investorer har prøvet at forhandle mange gange før, men for dig er det måske første gang. Du får hjælp fra vores team til, hvordan du forhandler med en investor, og kan bruge os, hvis de stiller spørgsmål, som du er i tvivl om.

Due diligence

Gennem hele due diligence-perioden hjælper vi dig og din virksomhed med at holde styr på tingene og at du har indsigt i de rigtige nøgletal, så potentielle investorer forbliver interesserede, og chancen for investering øges.

Valuering af virksomhed

Valuation

Værdiansættelsen af din virksomhed afhænger af mange parametre, blandt andet IP, patenter, teamet, omsætning og produktet. Vi hjælper dig med at sætte din valuation, så du får den bedst mulige investering.

Få værdifuld rådgivning fra vores Investment Manager

Du kan få hjælp fra vores Investment Manager, hvis du er en del af vores vækstprogrammer. Han har selv mange års erfaring som investor og ved, hvordan det er at sidde på den anden side af bordet. 

Derfor hjælper han dig med at tiltrække investorer, udarbejde et godt pitch deck og finde det bedste match til dig og din virksomhed.  

Ved at bruge vores Investment Manager bruger du ikke unødvendig tid på investorer, som ikke er interesserede eller det rigtige match. Du kommer derfor hurtigere og nemmere i kontakt med de rigtige investorer og øger chancen for at få en investering, der kan vækste virksomheden. 

Øg chancen for finansiering, når du deltager i vores vækstprogrammer

Vi har landets mest ambitiøse vækstprogrammer for alle typer af deep tech-virksomheder.  

Ved at deltage i et vækstprogram øger du chancen for at få finansiering. Gennem intensive og udviklende forløb hjælper vi dig med at flytte din virksomhed, så den er bedre stillet over for investorer. Deltagerne i vores programmer har rejst flere hundrede millioner kroner i funding. 

Forløbene er skræddersyet til dig og din type virksomhed. Gå eksempelvis fra startup til scale-up på 20 måneder med vores GreenUP-forløb eller vind 500.000 i vores Danish Tech Challenge-program.