Karriere i DTU Science Park

Er du vores nye medarbejder?

Vi ønsker, at DTU Science Park skal være en arbejdsplads, som tager det hele menneske seriøst, som tilbyder gode arbejdsforhold, en spændende og udfordrende hverdag, fleksible rammer og en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere nyder stor frihed under ansvar.

Som medarbejder i DTU Science Park arbejder vi hver dag for at leve op til DTU Science Parks vision. For at kunne det skal vi alle have kundeindsigt, arbejde ansvarligt og professionelt og udvise stor fleksibilitet i forhold til kunderne, arbejdsopgaverne og kollegerne.

Kendetegnende for DTU Science Parks medarbejdere er, at vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne og løfter i flok, hvor der er behov for det; vi er med andre ord teamorienterede.

DTU Science Parks udgangspunkt er, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og at den enkelte medarbejders personlighed er afgørende for resultatet.

DTU Science Park ønsker at fremstå professionelt i sin rekruttering af nye medarbejdere, og alle henvendelser til DTU Science Park bliver behandlet fortroligt.

Vi ønsker, at medarbejderne inddrages og får medindflydelse i ansættelsesprocessen. Der nedsættes derfor et ansættelsesudvalg bestående af min. en leder, en medarbejdervalgt repræsentant og den HR-ansvarlige.

I DTU Science Park arbejder vi målrettet på hele tiden at forbedre arbejdsmiljøet. Derfor gennemfører vi jævnligt en kulturmåling og arbejder aktivt på resultaterne for at opnå den bedste trivsel hos medarbejderne.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via dette link.

Såfremt der ikke er aktuelle muligheder for at matche dine kvalifikationer med et aktuelt behov, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder, og vender tilbage til dig, såfremt der skulle opstå en mulighed på et senere tidspunkt.

Af hensyn til persondatasikkerheden, modtager vi kun ansøgninger via systemet.

Vi anbefaler at du bruger Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Kontakt [email protected], hvis du oplever tekniske problemer, når du ansøger.