Matchmaking skaber synergier og vækst

“Your network is your net worth”

Overblik og et stærkt netværk åbner døren til nye muligheder

Vi skaber bro mellem virksomheder i parken, vores interne værditilbud samt eksterne partnere og økosystemer. Kontakt os for at høre mere og bliv matchet med den partner, du mangler.

Skaler startup med mentorer og accelerationsprogrammer

Interne værditilbud

Vi har et bredt udvalg af interne værditilbud, herunder vores dygtige mentorer, accelerationsprogrammer og det internationalt anerkendte DeepTech Alliance for scaleups.

matchmaking

Investor netværk

Vi har et omfattende netværk af eksterne investorer, herunder Preseed og Keystones, der er interesseret i at investere i lovende startups og scaleups. Vi hjælper jer med at få kontakt til de rette investorer.

DTU

Vi har tætte forbindelser til DTU og kan henvise jer til specifikke institutter og forskningscentre, der kan være relevante for jeres forretningsmæssige behov.

DTU Science Park community

Andre universiteter

Udover DTU har vi også forbindelser til Københavns Universitet (KU) og Aalborg Universitet (AAU). Det kan åbne dørene for samarbejdsmuligheder og udveksling af viden og ressourcer.

DTU Science Park community

Corporate partnere

Vi samarbejder tæt med en række corporate partnere og hjælper jer gerne med at finde potentielle samarbejdspartnere, der kan åbne døre til nye markeder, teknologier eller ressourcer.

matchmaking

Internationale hubs/partnere

Vi har etableret forbindelser til forskellige internationale hubs og partnere. Dette giver jer mulighed for at udforske globale muligheder og udvide jeres netværk på tværs af landegrænser.

matchmaking

Interesseorganisationer

Vi har etableret forbindelser til relevante interesseorganisationer, der kan støtte jeres specifikke branche. Disse organisationer kan tilbyde indsigt, netværk og ressourcer, der er afgørende for jeres succes.

matchmaking

Projektsamarbejder/konsortier

Vi kan facilitere projektsamarbejder og konsortier mellem virksomheder i DTU Science Park og andre interessenter. Disse samarbejder kan føre til innovation, udvikling af nye produkter eller løsninger samt adgang til finansiering.

Deep tech mentorprogram

Når du bor i DTU Science Park, får du eksklusive og gratis adgang til Danmarks største mentorprogram for deep tech-virksomheder.

Få friske øjne og uvildig sparring af brancheeksperter på netop jeres virksomheds udfordringer.

DeepTech Mentoring

Få kontakt til den rette samarbejdspartner?

Vi hjælper gerne med at facilitere kontakt mellem jeres virksomhed og andre virksomheder i DTU Science Park. Ved at hjælpe jer til samarbejder og partnerskaber kan vi sammen udnytte de fælles ressourcer og ekspertise i parken og skabe en win-win situation for alle parter.

Uanset om I er i en tidlig fase eller er etablerede, er vores mål at være jeres partner og facilitator, der forbinder jer med de rette ressourcer og samarbejdspartnere. 

Camilla Gilbro

Head of Community

Christina Rich

Community Manager

Kontakt os og hør mere