Kontakt DTU Science Park

Brug helpdesk

Har du spørgsmål?

Er du interesseret i at blive en del af DTU Science Park, eller har du spørgsmål, så kontakt os ved at udfylde kontaktformularen eller ring til os på +45 4586 4100.

Skriv til os
Akut skade på bygninger/inventar
Ved akut skade beder vi dig om at kontakte os på 45 86 41 00. For øvrige opgaver, fejl eller mangler vedrørende dit lejemål, beder vi dig om at benytte vores helpdesk.

DTU Science Park i Hørsholm

Kontakt vores to receptioner i Hørsholm:

Find vej med offentlig transport

  • Bus 150S kører fra Nørreport Station til DTU Science Park. 150S har tre stoppesteder i DTU Science Park.

Fra Kastrup Lufthavn

Med bus og metro: Tag metro M2 mod Vanløse St. og stå af på Nørreport St. Skift til bus 150S, der kører direkte til DTU Science Park fra Nørreport Station.

Med metro, kystbane og bus: Tag metro M2 mod Vanløse St. og stå af på Nørreport St. Skift til kystbanetog og stå af på Kokkedal Station. Skift til bus 150S (retning Nørreport Station) og stå af i DTU Science Park. Bus 150S stopper tre steder i DTU Science Park.

DTU Science Park i Lyngby

Kontakt receptionen:

Diplomvej 381
2800 Kgs. Lyngby
Find vej

Find vej med offentlig transport

  • Tag S-tog til Lyngby St. og tag bus 300S fra Lyngby St. mod Nærum. Stå af ved Lyngby Svømmehal og gå det sidste stykke til Diplomvej. Det tager ca. 5 min.

Fra Kastrup Lufthavn

Tag Metro M2 mod Vanløse St. og stå af på Nørreport St. Tag derfra med S-tog mod Holte eller Hillerød, og stå af på Lyngby St. Tag derfra bus 300S mod Gl. Holte og stå af ved stoppestedet Lyngby Svømmehal. Gå 350 meter derfra og til Diplomvej 381.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder svarer vi på nogle af de spørgsmål, vi oftest får om DTU Science Park. Finder du ikke svar på det, du søgte, er du velkommen til at kontakte os.

Nej, DTU Science Park er ejet af DTU, men det er en selvstændig virksomhed, der har over 300 deep tech-virksomheder som kunder. DTU Science Parks ene afdeling i Lyngby ligger ved siden af DTU på DTU Campus.

DTU Science Parks historie starter i Hørsholm i 1962. Her blev forskerparken stiftet under navnet Forskningscentret. I 2004 blev navnet ændret til Scion DTU, og i 2018 ændres det til DTU Science Park.

Læs mere om vores historie her.

Vi søger jævnligt nye og dygtige kolleger. Læs mere om, hvem vi står og mangler lige her.

Vi har en afdeling i både Hørsholm og Lyngby. Se adresserne højere oppe på siden her.

Alle virksomheder, der arbejder med deep tech, kan leje sig ind og få os som deres daglige arbejdsplads.

Vi står for alt det praktiske og har ambitiøse vækstprogrammer til vækst og produktion. Derudover er vi bindeleddet mellem dig og potentielle investorer. Her bliver du en del af et unikt deep tech-community.