Danmarks mest ambitiøse

vækstprogrammer

Bliv en del af Danmarks førende vækstprogram for hardware-startups. Hvert år konkurrerer 20 ambitiøse virksomheder om Industriens Fonds Iværksætterpris på DKK 500.000.

Arbejder du med klimavenlige og grønne løsninger? Gå fra startup til scale-up på 20 måneder i et målrettet vækstprogram, hvor der gives op til en million kroner i finansiering.

Danmarks nye udviklingsprogram skræddersyet til startups, der arbejder med fysiske tech løsninger indenfor medtech. På de 12 måneder, forløbet varer, får du en 360 grader analyse og udviklingsplan som sikrer en effektiv vej til markedet.

EIT Urban Mobility arbejder på at forbedre forholdene og mobiliteten i de europæiske byer. Programmet er for startups, der er med til at løse udfordringerne i byerne på en innovativ og CO2-reducerende måde.

Har du brug for hjælp med at finde det rigtige program?

Lad os hjælpe dig med at finde det rette vækstprogram. Vi hjælper både startups og scale-ups med at komme hurtigere på markedet via vores programmer.

DTU Science Park har hjulpet med at skaffe millioner i funding til deep-tech startups

Hvert år hjælper vi innovative startups, der deltager i vores programmer, med at skaffe millioner af kroner i funding og værdifulde relationer til partnere i erhvervslivet.

Programmerne er målrettet landets mest ambitiøse startups inden for deep tech. Her får I adgang til både ekspertrådgivning og op til 75 timers individuel sparring indenfor discipliner, der gør det muligt at drive en succesfuld virksomhed.

Vi gør det muligt for dig over en kort periode at flytte dig fra startup til scale-up og få investorkapital ind i virksomheden. Alt sammen for at fremme virksomhedens vækstmuligheder og produktudvikling.

Forløbene er målrettede, ambitiøse og hårde med det formål at presse, teste og udvikle deltagere. I et udskilningsløb står kun de stærkeste og mest ambitiøse virksomheder tilbage – og belønningen er potentielle investeringer til at fremme udviklingen i virksomheden.

Har du store drømme indenfor deep tech? Bliv en del af DTU Science Park og tilmeld dig et af vores vækstprogrammer.

Startup casehistorier

Få hjælp til at rejse kapital

Funding er essentielt for de fleste deep tech startups. Men det kan også være en lang og vanskelig proces uden den rette viden – og særligt hvis det er første gang, du skal rejse kapital.

Vores Investment Manager kan rådgive dig om, hvilke investorer der er det bedste match. Han hjælper også med at udarbejde en fundingstrategi og opbygge et pitch deck, så du står så stærkt som muligt over for potentielle investorer.

Faglig sparring med vores eksperter

Vi har et vækstteam bestående af kompetente og erfarne fagpersoner, der hjælper dig med at tage det næste skridt. Få hjælp til din patentansøgning, forretningsudvikling og alt derimellem for at vækste din virksomhed.

Vækstteamet tilbyder 1:1-sparring og hjælp, hvor du har brug for det.

Samarbejd med vores corporate partnere

Hos DTU Science Park har vi en række corporate partnere, som samarbejder med startups samt investerer eller giver adgang til unik viden.

Vi er bindeleddet mellem dig og dem og kan hjælpe med at finde det rigtige match for din virksomhed.

Corporate partnere

DeepTech Alliance

Målrettede programmer, der forbinder stærke tech-inkubatorer og ambitiøse scaleup-virksomheder. Her skabes de internationale forbindelser, der kan få dit produkt til udlandet.

Kristine Sylvest Brinks

Program Manager

Thomas Heebo Sparring

Program Manager

Vil du vide mere om vores programmer?

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen herunder og lad os drikke en kop kaffe, så vi kan blive klogere på hinanden.