GreenUP startups: Bæredygtige pionerer

Fremtidens grønne løsninger, dyrket i dag.

Opdag innovatørerne

Disse visionære virksomheder er i frontlinjen af kampen for en bæredygtig fremtid. De er dedikeret til udvikling af grønne løsninger og teknologier med potentialet til markant at mindske CO2-udledningen. For øjeblikket er de også en del af GreenUP Accelerator.

Bygaard

Bygaard er Danmarks største specialsvampeproducent, de revolutionerer landbruget gennem bæredygtige og profitable bydyrkningsmetoder.

grounded_GreenUP deltager logo_300x300

Grounded

Grounded forvandler kaffeaffald til bæredygtige kopper. Deres patentanmeldte hjem komposterbare kaffekopper lavet med 50 % genbrugt kaffegrums er fremtiden for kopper.

nordinvent_GreenUP deltager logo_300x300

Nordinvent

NordInvent gentænker og optimerer værdikæderne i moderne fødevareproduktion og udvikler processer til at minimere spild, genanvende råvarer og bevare kvaliteten i fødevarekæden.

oceanswell_GreenUP deltager logo_300x300

Oceanswell Energy

Revolutionerende afsendelsesmuligheder af vedvarende energi ved at udnytte kraften fra havbølger med genbrugte fartøjer til billig, bæredygtig energiproduktion.

paintr_GreenUP deltager logo_300x300

Paint’R

Paint'R har udviklet en mere bæredygtig malingsbeholder lavet af genanvendelige materialer som pap, hvilket resulterer i en 50% reduktion i CO2-emissioner pr. beholder og et 75% fald i plastikforbrug.

revalu_GreenUP deltager logo_300x300

Revalu Impact

Revalu gør det muligt for det byggede miljø at nå sine klimamål gennem data og værktøjer. Deres mission er at nedbryde klimakompleksiteten ved at gøre datadrevne valg mere tilgængelige på tværs af industrien.

roico_GreenUP deltager logo_300x300

ROICO solutions

Roico styrker malere med et tryk på en knap. De har udviklet et letanvendeligt maleværktøj, der hjælper malerfirmaer med at opfylde deres markeds krav. Fra vægge til lofter er ROICO’s løsning designet til at få malere til at arbejde nemmere og mere effektivt.

the0-mission_GreenUP deltager logo_300x300

The 0-mission

En b2b markedsplads for vedvarende energi.

økoselskabet_GreenUP deltager logo_300x300

Økoskabet

Økoskabet er en logistik løsning til fødevarer som kan sammenlignes med en døgnboks til pakker. Økoskabet er bare kølet ned og holder en jævn temperatur på omkring 8 grader.

perplant_GreenUP deltager logo_300x300

Perplant

PerPlant tilbyder en billig og brugervenlig kamerabaseret AI-sensor, der giver landmændene mulighed for automatisk beslutningsstøtte om brug af gødning og pesticider.

phlit_GreenUP deltager logo_300x300

Phlit

Phlit er en DTU-baseret start-up, hvis mission er at disrupte clean tech-industrien ved at låse op for fleksibiliteten i elektriske drev - de største globale forbrugere af elektricitet.

plheese_GreenUP deltager logo_300x300

Plheese

Plheese er på en mission for at realisere potentialet i plantebaseret mejeri. De er forpligtet til at udvikle produkter, der ikke kun er lækre og rene mærker, men som også har en ernæringsprofil, der ligner velkendte mejeriprodukter og kommer til en konkurrencedygtig pris.

skone labs_GreenUP deltager logo_300x300

Skonelabs

Skonelabs ønsker at reducere fødevaretab til fødevareindustrien ved hjælp af IoT og AI.De tilbyder smarte sensorenheder og dynamisk AI-motor til at forudsige kvalitetsændringen og estimere ødelæggelsen på forhånd.

GreenUP støttes af Industriens Fond.

Fra startup til scale-up på rekordtid

Gennem fokuserede, ambitiøse og intense forløb hjælper vi både startups og etablerede virksomheder med at få investorer og tage det næste skridt på deres vækstrejse. Vores vækstprogrammer er målrettet alle typer af deep tech-virksomheder.

Bliv en del af et unik deep tech community hos DTU Science Park

Hos DTU Science Park har vi landets førende deep tech-community. Som virksomhed hos os får du adgang til værdifuld sparring, moderne faciliteter, attraktive investorer og viden.

Bliv en del af et udviklingsmiljø, hvor alle ånder og lever for højteknologiske løsninger og forstår branchens muligheder og udfordringer.

I DTU Science Park får du de nødvendige ressourcer og en nemmere vej til markedet.