Bliv en del af vores investornetværk

- og få adgang til +50 deal flows om året

Invester i lovende deep tech-startups med innovative løsninger

Som partner af investornetværket i DTU Science Park får du adgang til mere end 50 udvalgte danske og europæiske deep tech-startups om året. Det giver dig mulighed for at investere i attraktive deal flows med innovative og banebrydende løsninger.

DTU Science Park danner rammen for landets mest innovative deep tech-startups. Som investor kan du få adgang til lovende cases, som er nøje udvalgt til dig baseret på vores kriterier for potentiale. 

Du kommer forrest i køen, når vi skal finde investorer til vores startups, og du får et unikt billede af nutidens tendenser inden for deep tech.

Vi matcher dig med de bedste investeringscases og fungerer derfor som det perfekte bindeled mellem dig og startup-virksomhederne. Det sparer dig for tid og gør din vej til en attraktiv investering kortere.

Du kommer direkte i kontakt med founder/CEO i virksomheden, hvor du får mulighed for at følge virksomheden på det tætteste hold. 

Invester i startups hos DTU Science Park og positioner dig selv som en ambitiøs og nysgerrig investor, der er interesseret i morgendagens løsninger.

Invester i startups

Vi har gennem årene erfaret, at mange af de mest spændende startups i Danmark bliver formet på DTU. Der hersker en stærk faglighed og entreprenant kultur, hvilket er årsagen til, at vi prioriterer at holde os tæt på DTU Science Park og de tilhørende vækstprogrammer.

Caspar Høgh
Partner og Co-founder, NOON Ventures

Det får du som investor i vores netværk

Adgang til +50 danske og internationale dealflows om året

One pagers på hver startup

Eksponering i vores økosystem

One Point of Contact

Invitation til demo days

Invitation til pitch sessioner med startups

DKK 0 mia.

Startups i vores programmer har samlet set gennem programforløbene rejst over DKK 2 mia., blandt andet gennem vores investornetværk.

+ 0

Vores investornetværk består af mere end 100 VC’er, pre-seed VC’er, business angels, private investors og investeringssyndikater.

Er du interesseret i at blive investor i vores netværk?

Er du interesseret i at høre mere om typen af startups, og hvordan vores investornetværk fungerer? Så udfyld vores kontaktformular og lad os tage en snak over en kop kaffe og blive klogere på hinanden.

Investment Manager

Danny Malkowski

Investment manager

Invester i lovende deal flows fra DTU Science Park - kontakt os og hør mere