Niels Korsholm

Bestyrelsesformand

Niels Korsholm er direktør i Korsholm Ventures og har været medlem af DTU Science Parks bestyrelse siden 2015. Han er desuden bestyrelsesformand i PreSeed Ventures og Preeto. Derudover er han bestyrelsesmedlem i Master Danmark A/S, Master International A/S og Business Angel Fond - London III. Niels Korsholm er uddannet cand.polyt. fra DTU.

Svend Thomsen

Næstformand

Svend Thomsen er iværksætter, mentor og investor og er næstformand i DTU Science Parks bestyrelse. Han har primær brancheerfaring fra finans- og telesektoren med fokus på nye forretningsmodeller og eksekvering af vækstplaner. Svend Thomsen har både succesfulde og fejlslagne startups i porteføljen.

Claus Nielsen

 

Claus Nielsen har været universitetsdirektør på DTU siden 2007. Han er medlem af bestyrelsen for DTU Science Park, Nordsøens Forskerpark, ISCN - International Sustainable Campus Network samt flere fonde mv. Derudover er han bestyrelsesformand for Lyngby-Taarbæk Vidensby. Claus Nielsen er uddannet cand.polit. og har mange års erfaring fra statslige institutioner samt offentlige og private virksomheder og organisationer.

Marianne Thellersen

 

Marianne Thellersen er koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab på DTU og bestyrelsesmedlem i DTU Science Park. Hun har en baggrund i Novo Nordisk og senere Novozymes, hvor hun har haft flere stillinger inden for forskning og innovation. Marianne Thellersen var programdirektør for CBS-SIMI, før hun blev SVP på DTU i 2012. Marianne Thellersen har en kandidatgrad i bioteknologi og en e-MBA fra CBS-SIMI.

Lau Melchiorsen

 

Lau Melchiorsen er partner i Sadolin & Albæk og er bestyrelsesmedlem i DTU Science Park. Han har mere end 25 års erfaring med erhvervsejendomsmarkedet og har blandt andet en baggrund i Ørestadsselskabet, hvor han var med til at udvikle og markedsføre Ørestad. Han har derudover arbejdet med ejendomsrådgivning i de baltiske lande og var en af pionererne i professionaliseringen af de lokale ejendomsmarkeder. Lau Melchiorsen er uddannet cand.polit.

DTU Science Park blev i 1962 stiftet som DTU’s forskerpark, dengang var navnet Forskningscenteret ved Hørsholm.

Forskerparken der med sine 1 mio. m² og med mulighed for at bygge 240.000 m² bygninger, blev etableret med det formål, som er det selvsamme formål i dag, nemlig at etablere faciliteter som fremmer udviklingen af arbejdspladser i Danmark, vel og mærke for virksomheder som forsker eller udvikler og formilder forskningsresultater.

Læs hele historien om DTU Science Park