Vores virksomheder siger det bedre

Læs hvad nogle af vores mentees har fået ud af at deltage i mentorprogrammet

 

Et team af mentorer - kun til dig

Det, der gør vores mentorprogram specielt, er konceptet med at implementere et team af mentorer, der er skræddersyet til dine behov. Du bliver matchet med tre mentorer med forskellige profiler og kompetencer. På denne måde vil alle aspekter af din virksomheds vækstmuligheder blive plejet.

Alle tre mentorer deltager i alle møder, hvilket gør mentormøderne dynamiske, innovative og yderst frugtbare for dig.

Hvem er mentorerne?

Mere end 100 brancherelevante og erfarne mentorer er en del af DeepTech Mentoring. Vi har en utrolig god blanding af serieiværksættere, CEO’er, bestyrelsesmedlemmer, business angels, brancheeksperter og meget mere. Udover deres uvurderlige erfaring, deltager alle mentorer i skræddersyet mentoruddannelse og er certificeret som mentorer i DTU Science Park.

Alle mentorer er håndplukkede og arbejder frivilligt. De underskriver alle vores DeepTech Mentoring Code of Conduct, som dækker fortrolighed, interessekonflikter, bedste mentorpraksis og etiske retningslinjer.

Læs DeepTech Mentoring Code of Conduct her

Lær en håndfuld af mentorerne at kende

Med mentoring får du specifik og eksklusiv sparring

 

Virksomheder, der er tilmeldt DeepTech Mentoring vil modtage værdifuld sparring om emner, der er relevante specifikt for dem. Mentormøderne handler normalt om emner som strategisk retning, forretningsmodel, go-to-market strategier, salg, partnerskabsaftaler, team, patentansøgninger og finansiering. Og selvfølgelig nogle gode råd om prioritering af tid, økonomi og ressourcer.

Mentormøder

Aktive mentorer i DeepTech Mentoring

Mentorforløb i DeepTech Mentoring

Antal afholdte mentormøder

Hvem kan drage fordel af DeepTech Mentoring

Hvem kan drage fordel af DeepTech Mentoring?

DeepTech Mentoring er gratis og udelukkende for:

  • Virksomheder i DTU Science Park
  • Startups i DTU Science Parks accelerationsprogrammer

Testimonial

Mentorprogrammet har været afgørende for udviklingen af ZenzeTech og modtagelsen af vores første investering.

Vi fandt vores fjerde medstifter gennem mentorprogrammet, og mentorerne guidede os i flere omdrejningspunkter, som ændrede vores produkt og forkortede vores tid til markedet med flere år. Vi havde aldrig været, hvor vi er i dag uden vores mentorer.

Christian Bygballe Haahr, CEO and Co-founder
ZenzeTech
Struktureret og gennemprøvet tilgang

Struktureret og gennemprøvet tilgang

DeepTech Mentoring er etableret i 2014 og udviklet i samarbejde med MIT og MIT Venture Mentoring Service.

Mere end 200 virksomheder har været igennem programmet, hvor kvalitet fortsat er en nøglekomponent. Alle mentormøder tilrettelægges af mentoradministrationen og faciliteres af en ledende mentor. Mentees er ansvarlige for at udsende dagsordener og referater af alle møder. Udover mentorernes unikke og frivillige bidrag er mødestrukturen og alle parters forberedelse af alle møder vigtige succesfaktorer.

Mentees deltager normalt i programmet i seks måneder. Møder afholdes månedligt med en foruddefineret struktur. Det første møde har en varighed på to timer, de efterfølgende møder 1 time og 30 minutter.

Hvorfor skal du engagere dig i mentorordninger

Hvorfor skal du engagere dig i mentorordninger?

“En nystartet virksomhed er mere tilbøjelig til at trives, når en idé, god forretningsplanlægning og en iværksætter matches med dokumenterede færdigheder og erfaring”

– Et af kerneprincipperne for MIT Venture Mentoring Service

67 % af startups svarer ”mentorer” til spørgsmålet ”Hvad var den mest effektive læringsproces i accelerationsprogrammet?”

Kilde: Hello Tomorrow – Sådan bygger du et succesfuldt dybteknologisk accelerationsprogram

Kontakt

Susanne Rydahl

Community Manager

Tlf: +45 3124 0000

LinkedIn

Vil du vide mere om DeepTech Mentoring? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.