DTU Science Parks udgangspunkt er, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og at den enkelte medarbejders personlighed er afgørende for resultatet.

DTU Science Park ønsker at fremstå professionelt i sin rekruttering af nye medarbejdere, og alle henvendelser til DTU Science Park bliver behandlet fortroligt.

Vi ønsker, at medarbejderne inddrages og får medindflydelse i ansættelsesprocessen. Der nedsættes derfor et ansættelsesudvalg bestående af min. en leder, en medarbejdervalgt repræsentant og den HR-ansvarlige.

I DTU Science Park arbejder vi målrettet på hele tiden at forbedre arbejdsmiljøet. Derfor gennemfører vi jævnligt en kulturmåling og arbejder aktivt på resultaterne for at opnå den bedste trivsel hos medarbejderne.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via dette link.
Såfremt der ikke er aktuelle muligheder for at matche dine kvalifikationer med et aktuelt behov, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder, og vender tilbage til dig, såfremt der skulle opstå en mulighed på et senere tidspunkt. Af hensyn til persondatasikkerheden, modtager vi kun ansøgninger via systemet. Vi anbefaler at du bruger Chrome, Safari, Firefox eller Edge. Kontakt support@elvium.dk, hvis du oplever tekniske problemer, når du ansøger.