DTU Offshore CCS Konference 2024

Dato:

Tid:

Sted:

04. juni 2024
08:00

19:30

Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107

2960

Rungsted Kyst

Tilmeldingsfrist:

Kontaktperson:

30 May.

Julie Skajaa Wøldike

Deltag og del ekspertise og erfaringer omkring CO2 opbevaring

Opbevaring af CO2 spiller en vigtig rolle på Danmarks vej mod negative emissioner i 2050. Derudover har Danmark ambitioner om at blive et CO2-opbevaringcenter for Europa. Teknologierne bag opbevaringen af CO2 er fremtrædende, dog vedbliver der risici og usikkerheder, når det det kommer til implementeringen.

Med fokus på både offshore og onshore opbevaringssteder, vil denne konference dække et bredt spektrum af tekniske udfordringer og emner såsom mangel på høj kvalitetsdata, overvågning af lækager, modning af teknologier og regulering til social accept.

Udviklingen af disse CO2-opbevaringssteder er afgørende, hvis Danmark skal blive et opbevaringscenter, og evnen til at udveksle erfaringer og bekymringer kan støtte vejen mod implementering. Med denne konference inviterer DTU Offshore dig til at deltage i den nødvendige udveksling af viden og erfaringer vedrørende CO2-opbevaringsteder.

Events

juni 2
Hørsholm

BiotechBikers cykeltur

Er du cykelentusiast, og arbejder du inden for life science- eller biotek? Så tag med BiotechBikers på en cykeltur på 60-70 km.

Få besked om nye relevante events

Udfyld kontaktformularen og få besked om nye arrangementer på mail