Mentoring-Sparring-lyngby-hørsholm

Fordele ved kontorer og kontorlokaler i DTU Science Park

Med kontorlokaler i DTU Science Park, skal du ikke bekymre dig om andet end at udvikle din forretning. Vi tager ansvaret for alt det praktiske. Du får stillet en lang række Shared Services til rådighed, blandt andet:

  • Bemandet reception
  • Frokostordning
  • Mødelokaler
  • Gratis netværksarrangementer
  • Rådgivning og sparring fra vores innovationskonsulenter
  • Specialdesignede vækstprogrammer til din virksomhed – bl.a. i samarbejde med DTU.

Ved at bo i et af vores kontorer kan du altså koncentrere dig om det, der er vigtigst for udviklingen af din virksomhed.

kontorlejemål_lyngby_hørsholm

Nordsjælland

Kontorer og kontorlokaler i Lyngby på DTU Campus

Med kontorlokaler i DTU Science Park i Lyngby befinder du dig på DTU Campus. Vi giver dig adgang til forretningsudvikling, produktudvikling og hjælper med at facilitere de helt rigtige samarbejder med forskere fra DTU.

Få overblik over kontorer og kontorlokaler i Lyngby

Kontorer og kontorlokaler i Hørsholm

I DTU Science Park tilbyder vi forskellige former for kontorer og kontorlokaler. Vi har op til flere flerbrugerhuse med fælles kontorer, blandt andet med værksteder og laboratorier.

Se et udvalg af kontorer og kontorlokaler i Hørsholm her.

Kontorer og kontorlokaler til leje i Danmarks førende udviklingsmiljø for deep tech-virksomheder

Når du bor i kontorlokaler i DTU Science Park, har du mulighed for adgang til både prototypeværksted og omstillingsservice. Du får bemandet reception, mulighed for frokostordning, og vi stiller gratis mødelokaler til rådighed. Afstanden er kort til netværk og sparring med ligesindede fx til vores månedlige  netværksmorgenmad og til andre faglige events.. På den måde skaber vi forbindelserne, rummet og anledningen, der tager din virksomhed til næste niveau.

Futurebox, som er en del af DTU Science Park, tilbyder vi specialdesignede vækstprogrammer, som kan støtte netop din virksomheds udvikling. Her får du mulighed for at få tilknyttet et team af mentorer gennem vores mentorprogram, hvor du kan få sparring på alt fra produktudvikling og patenter til salg, finansiering og jura. Vi faciliterer også de helt rigtige samarbejder med DTU gennem vores skræddersyede Smart Innovation-forløb, hvor din virksomhed får adgang til forskere og viden fra DTU og til forretnings- og produktudviklere fra DTU Science Park.

Se alle kontorlokaler i DTU Science Park

agern-alle-5a in DTU Science Park

Flyt sammen med andre medico- og vandvirksomheder i nyt flerbrugerhus

Flyt ind i et nyindrettet flerbrugerhus på 6.000 m2 på Agern Allé 5A i DTU Science Park i Hørsholm.
Du kommer til at bo i Danmarks førende deep tech-community sammen med 290 andre højteknologiske forsknings- og udviklingsvirksomheder.

Se mere om det nye flerbrugerhus

Kontakt

Søren Husby

Head of Lettings

Tlf: +45 2926 1222

LinkedIn

Bliv kontaktet af os for mere information - udfyld formularen