Ledige erhvervslejemål i DTU Science Park

Bliv en del af Danmarks førende vækst- og udviklingsmiljø med adresse lige nord for København. Her skaber vi både de interne og eksterne rammer for deep tech-virksomheder på alle niveauer.

Vi støtter startups til at holde fokus på deres udvikling og opbygning, assisterer scale-ups til at komme på markedet og stimulerer established-virksomheder med videre udvikling. Om du har brug for et skrivebord, laboratorie eller et værksted, har vi det, du skal bruge, for at din virksomhed kan gro, så vi sammen kan skabe det rum, der svarer til netop dit ambitionsniveau.

Fandt du ikke det du søgte? Kontakt os

Deep Tech Insights 2020

I vores årlige Deep Tech Insights analyse gør vi status på året, der er gået. Generelt har vores 290 virksomheder klaret sig godt igennem 2020. Enkelte har skabt betydelig vækst, men vi har også set flere virksomheder kæmpe sig igennem coronakrisen.

Se resultaterne fra analysen her og læs casehistorier fra vores deep tech-community

Fordele ved erhvervslejemål i DTU Science Park

Med et erhvervslejemål i DTU Science Park, skal du ikke bekymre dig om andet end at udvikle din forretning. Vi tager ansvaret for alt det praktiske. Du får stillet en lang række Shared Services til rådighed, blandt andet:

  • Bemandet reception
  • Frokostordning
  • Mødelokaler
  • Gratis netværksarrangementer
  • Rådgivning og sparring fra vores innovationskonsulenter
  • Specialdesignede vækstprogrammer til din virksomhed – bl.a. i samarbejde med DTU.

Ved at bo i et af vores erhvervslejemål kan du altså koncentrere dig om det, der er vigtigst for udviklingen af din virksomhed.

Erhvervslejemål i Lyngby på DTU Campus

Med et erhvervslejemål i DTU Science Park i Lyngby befinder du dig på DTU Campus. Vi giver dig adgang til forretningsudvikling, produktudvikling og hjælper med at facilitere de helt rigtige samarbejder med forskere fra DTU.

Få overblik over erhvervslejemål i Lyngby ovenfor.

Erhvervslejemål i Hørsholm

I DTU Science Park tilbyder vi forskellige former for erhvervslejemål. Vi har op til flere flerbrugerhuse med fælles kontorer, blandt andet med værksteder og laboratorier.

Se et udvalg af erhvervslejemål i Hørsholm ovenfor.

Erhvervslejemålene i Hørsholm ligger tæt på motorvejen og med mulighed for offentlig transport fra København.

Erhvervslejemål i Danmarks førende udviklingsmiljø for deep tech-virksomheder

Når du bor i et erhvervslejemål i DTU Science Park, har du mulighed for adgang til både prototypeværksted og omstillingsservice. Du får bemandet reception, mulighed for frokostordning, og vi stiller gratis mødelokaler til rådighed. Afstanden er kort til netværk og sparring med ligesindede fx til vores månedlige  netværksmorgenmad og til andre faglige events.. På den måde skaber vi forbindelserne, rummet og anledningen, der tager din virksomhed til næste niveau.

Futurebox, som er en del af DTU Science Park, tilbyder vi specialdesignede vækstprogrammer, som kan støtte netop din virksomheds udvikling. Her får du mulighed for at få tilknyttet et team af mentorer gennem vores mentorprogram, hvor du kan få sparring på alt fra produktudvikling og patenter til salg, finansiering og jura. Vi faciliterer også de helt rigtige samarbejder med DTU gennem vores skræddersyede Smart Innovation-forløb, hvor din virksomhed får adgang til forskere og viden fra DTU og til forretnings- og produktudviklere fra DTU Science Park.

Kontakt

Søren Husby

Head of Lettings

Tlf: +45 2926 1222

LinkedIn

Bliv kontaktet af os for mere information - udfyld formularen