Enestående mulighed for at blive en del af et innovativt kontormiljø i DTU Science Park

Vores nyindrettede flerbrugerhus på Agern Allé 5a i Hørsholm, danner rammerne for et dynamisk miljø med andre ligesindede inden for deep tech.

Download prospekt Få en rundvisning

Agern Allé 5A
2970 Hørsholm

Type Kontor

Årlig pris pr. m² 1.050-1.250 kr.

Størrelse 30-6.000 m²

Flyt ind i et nyt unikt kontormiljø med plads til teknisk sparring i hverdagen


DTU Science Park i Hørsholm danner rammerne for sparring og netværk med for højteknologiske forsknings- og udviklingsvirksomheder, der er førende inden for deres felt. Virksomhederne lægger stor vægt på at indgå i et fagligt fællesskab med andre virksomheder i forskerparken, så de kan følge så den seneste udvikling i feltet. Når du flytter ind i et nyt kontor i DTU Science Park, får du dagligt inspiration, sparring og netværk på gangen, i loungen eller til fælles events af de mange andre spændende virksomheder, der har adresse herude Vi tilbyder dig fleksible kontorlejemål på alt fra 30 m2 til 6.000 m2 med mulighed for laboratorie, lager og prototypeværksted. Du behøver ikke at bekymre dig om rammerne – DTU Science Park tager sig af alt det praktiske.

Download prospekt

Vælger du DTU Science Park, så tilbyder vi

Kontakt

Søren Husby

Head of Lettings

Tlf: +45 2926 1222

LinkedIn

Vil du vide mere om vores nye flerbrugerhus? Kontakt Head of Lettings Søren Husby, som vil vende tilbage hurtigst muligt.