Bawat

“Hos DTU Science Park har vi et fagligt komplet netværk”

For Bawat spiller det faglige netværk i DTU Science Park en stor rolle. Da virksomheden flyttede ind, opbyggede de på kort tid et specialiseret netværk, som de stadig drager stor nytte af.

Bawat er en maritim teknologivirksomhed, der udvikler bæredygtige løsninger inden for ballastvand styringssystemer. Virksomheden er typegodkendt af International Maritime Organization under FN og har desuden fået tildelt Horizon 2020-legatet fra EU på 2,4 millioner euro. Et legat, der er kommet i hus med hjælp fra 1st Mile, der også holder til i DTU Science Park.

”Hos DTU Science Park har vi et fagligt komplet netværk. Det er vigtigt for os, at vi har en nem adgang til specialister med en anden faglig ekspertise, end den vi selv sidder med. Vi kan fokusere på produktoptimering og samarbejde med de bedste folk i branchen, når behovet opstår. Det kan være alt fra validering af produkt til IP-rettigheder.

I forbindelse med den amerikanske typegodkendelsesproces har vi arbejdet sammen med Force Technology, der også har adresse i DTU Science Park. De hjælper os med relevante miljøtests af kontrolsystemet. Det samme gælder for DHI, der med biologiske land- og søbaserede tests validerer vores system,” fortæller CEO Kim Diederichsen.

DTU Science Park huser

319 virksomheder med 5115 medarbejdere