OCTLIGHT

OCTLIGHT blev skarpere på forretning og produktudvikling

OCTLIGHT er i fuld gang med at udvikle en laser-scanner, der hurtigt og præcist kan diagnosticere øjensygdomme. Teknologien baserer sig på laser, der kan give et detaljeret 3D-billede af øjet. På den måde vil enhver praktiserende læge kunne scanne deres patienters øjne, og behandlingen vil kunne starte langt tidligere, end det er tilfældet i dag.

I 2014 deltog OCTLIGHT i Danish Tech Challenge, og modtog funding umiddelbart derefter, hvilket tillod dem at videreudvikle deres laser-teknologi. Startuppet er for nylig blevet en del af Smart Innovation, der bl.a. giver adgang til 400 timers sparring med DTU-forskere, 45 timers forretningsrådgivning og 100 faciliteringstimer i DTU Science Park.

For OCTLIGHT er det vigtigt at fastholde tilknytningen til stedet. Særligt netværket omkring DTU Science Park betyder meget for virksomheden.

Det er helt essentielt for en virksomhed som vores at være en del af sådan et miljø, som det der er herude i DTU Science Park. Vi bruger netværket rigtig meget – både fagligt og personligt. Det betyder meget, at vi kan sparre med andre, der er i samme situation som os. Vi bruger det eksempelvis til at tale med andre om offentlige fonde, støtteordninger, ansøgninger og generelt om de udfordringer, vi løber ind i.

Thor Ansbæk
CEO, OCTLIGHT 

DTU Science Park huser

319 virksomheder med 5115 medarbejdere