Frokostmenu
Vi serverer hver dag lækker mad i kantinerne i Lyngby og Hørsholm.
Se denne uges menu og nyd en lækker frokost med dine kolleger.
Uge 50
Lyngby
Mandag
Varm ret: Cremet tomatsuppe med modnet ost, croutoner og creme fraiche
Vegetarret: Cremet tomatsuppe med modnet ost, croutoner og creme fraiche
Tirsdag
Varm ret: Kalvecuvette med stegt spidskål, knust kartoffel og urtecreme
Vegetarret: Kikærter med tomat, spidskål urter og sprød gulerod
Onsdag
Varm ret: Grøn karry med dagens fisk, bok choi, chili og ris
Vegetarret: Sprøde grøntsager i grøn karry med bok choi, ris og chili
Torsdag
Varm ret: Krydret farsbrød med råsyltede tyttebær, stegte kartofler og marineret rødkål
Vegetarret: Kikærtedeller med råsyltede tyttebær, stegte kartofler og marineret rødkål
Fredag
Varm ret: Klassisk lasagne bolognese Med grov urtepesto
Vegetarret: Grøntsags lasagne med grov urtepesto
Mandag
Varm ret: Cremet tomatsuppe med modnet ost, croutoner og creme fraiche
Vegetarret: Cremet tomatsuppe med modnet ost, croutoner og creme fraiche
Tirsdag
Varm ret: Kalvecuvette med stegt spidskål, knust kartoffel og urtecreme
Vegetarret: Kikærter med tomat, spidskål urter og sprød gulerod
Onsdag
Varm ret: Grøn karry med dagens fisk, bok choi, chili og ris
Vegetarret: Sprøde grøntsager i grøn karry med bok choi, ris og chili
Torsdag
Varm ret: Krydret farsbrød med råsyltede tyttebær, stegte kartofler og marineret rødkål
Vegetarret: Kikærtedeller med råsyltede tyttebær, stegte kartofler og marineret rødkål
Fredag
Varm ret: Klassisk lasagne bolognese Med grov urtepesto
Vegetarret: Grøntsags lasagne med grov urtepesto
Hørsholm
Mandag
Varm ret: Fransk bondegryde med tomat, gulerødder, kartofler og lima bønner
Vegetarret: Fransk bondegryde med tomat, gulerødder, kartofler og lima bønner
Tirsdag
Varm ret: Pasta med kylling og ratatuille
Vegetarret: Pasta med ratatuille
Onsdag
Varm ret: Fiske frikadeller med remolade, agurk salat og smør dampede kartofler
Vegetarret: Rødbede bøf med sauce tartar og brændte syltede
Torsdag
Varm ret: Svinenakke stegt i nordic five spice med jordskokke pure, fennikel crudite og syltede
Vegetarret: Jordskokke suppe med friterede jorskokker og æble
Fredag
Varm ret: Croque monsieur med sprød salat og sennep
Vegetarret: Svampe toast med sprød salat og sennep
Mandag
Varm ret: Fransk bondegryde med tomat, gulerødder, kartofler og lima bønner
Vegetarret: Fransk bondegryde med tomat, gulerødder, kartofler og lima bønner
Tirsdag
Varm ret: Pasta med kylling og ratatuille
Vegetarret: Pasta med ratatuille
Onsdag
Varm ret: Fiske frikadeller med remolade, agurk salat og smør dampede kartofler
Vegetarret: Rødbede bøf med sauce tartar og brændte syltede
Torsdag
Varm ret: Svinenakke stegt i nordic five spice med jordskokke pure, fennikel crudite og syltede
Vegetarret: Jordskokke suppe med friterede jorskokker og æble
Fredag
Varm ret: Croque monsieur med sprød salat og sennep
Vegetarret: Svampe toast med sprød salat og sennep