Frokostmenu
Vi serverer hver dag lækker mad i kantinerne i Lyngby og Hørsholm.
Se denne uges menu og nyd en lækker frokost med dine kolleger.
Uge 13
Lyngby
Mandag
Varm ret: Stegt grøntsags rösti med sprøde marinerede bønner, citron og ramsløg
Vegetarret: Stegt grøntsags rösti med sprøde marinerede bønner, citron og ramsløg
Tirsdag
Varm ret: Saftig kylling med med glaserde gulerødder, grov perlebyg og estragonsauce
Vegetarret: Bagt blomkål med glaserde gulerødder, grov perlebyg og estragonsauce
Onsdag
Varm ret: Dagens fisk med urtesamør, nye kartofler og dampet spidskål
Vegetarret: Urtebagte portobello svampe med urtesmør, nye kartofler og dampet spidskål
Torsdag
Varm ret: Frikassé med forårsgrønt og løvstikke
Vegetarret: Bønne frikassé med forårsgrønt og løvstikke
Fredag
Varm ret: Gratineret kartoffel og porre gratin med sprød bacon og frisk timian
Vegetarret: Gratineret kartoffel og porre gratin med sprød boghvede og frisk timian
Mandag
Varm ret: Stegt grøntsags rösti med sprøde marinerede bønner, citron og ramsløg
Vegetarret: Stegt grøntsags rösti med sprøde marinerede bønner, citron og ramsløg
Tirsdag
Varm ret: Saftig kylling med med glaserde gulerødder, grov perlebyg og estragonsauce
Vegetarret: Bagt blomkål med glaserde gulerødder, grov perlebyg og estragonsauce
Onsdag
Varm ret: Dagens fisk med urtesamør, nye kartofler og dampet spidskål
Vegetarret: Urtebagte portobello svampe med urtesmør, nye kartofler og dampet spidskål
Torsdag
Varm ret: Frikassé med forårsgrønt og løvstikke
Vegetarret: Bønne frikassé med forårsgrønt og løvstikke
Fredag
Varm ret: Gratineret kartoffel og porre gratin med sprød bacon og frisk timian
Vegetarret: Gratineret kartoffel og porre gratin med sprød boghvede og frisk timian
Hørsholm
Mandag
Varm ret: Bagt aubergine med humus på Ingrid ærter, pommes paille og syrlig cremet sauce
Vegetarret: Bagt aubergine med humus på Ingrid ærter, pommes paille og syrlig cremet sauce
Tirsdag
Varm ret: Krebinet med stuvede svampe, ærter og gulerødder. På toppen frisk og syrlig gremolata
Vegetarret: Selleri bøf med stuvede svampe, ærter og gulerødder. På toppen frisk og syrlig gremolata
Onsdag
Varm ret: Fiske terringe med dild og citron. Hertil glat kartoffelmos smagt til med brunet smør og toppet med purløgs vinaigrette med lime
Vegetarret: Aspargessuppe med purløgsolie og croutons
Torsdag
Varm ret: Kylling I karry som mor lavede det. Hertil kogte ris og ananas chutney
Vegetarret: Gul karry med butternut squash, kogte ris og ananas chutney
Fredag
Varm ret: Klassisk lasagne med aubergine og squash. Hertil urte salat
Vegetarret: Minestrone suppe med forårs grønt
Mandag
Varm ret: Bagt aubergine med humus på Ingrid ærter, pommes paille og syrlig cremet sauce
Vegetarret: Bagt aubergine med humus på Ingrid ærter, pommes paille og syrlig cremet sauce
Tirsdag
Varm ret: Krebinet med stuvede svampe, ærter og gulerødder. På toppen frisk og syrlig gremolata
Vegetarret: Selleri bøf med stuvede svampe, ærter og gulerødder. På toppen frisk og syrlig gremolata
Onsdag
Varm ret: Fiske terringe med dild og citron. Hertil glat kartoffelmos smagt til med brunet smør og toppet med purløgs vinaigrette med lime
Vegetarret: Aspargessuppe med purløgsolie og croutons
Torsdag
Varm ret: Kylling I karry som mor lavede det. Hertil kogte ris og ananas chutney
Vegetarret: Gul karry med butternut squash, kogte ris og ananas chutney
Fredag
Varm ret: Klassisk lasagne med aubergine og squash. Hertil urte salat
Vegetarret: Minestrone suppe med forårs grønt