Frokostmenu

Vi serverer hver dag lækker mad i kantinerne i Lyngby og Hørsholm.

Se denne uges menu og nyd en lækker frokost med dine kolleger.

Uge 29

Lyngby

Mandag

Varm ret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris
Vegetarret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris

Tirsdag

Varm ret: Krydret oksekød i tortillas med kål og chili
Vegetarret: Tortilla med bønne mole og kål

Onsdag

Varm ret: Ovnbagt kuller med krydderurteskorpe og små kartofler
Vegetarret: Grillet aubergine med citroncreme og urter

Torsdag

Varm ret: Spicy tomatgryde med kylling med byg og bønner
Vegetarret: Spicy tomatgryde med byg og bønner

Fredag

Varm ret: Köttbullar med det hele
Vegetarret: Stegt squash med mos, sauce og urter

Hørsholm

Mandag

Varm ret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat
Vegetarret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat

Tirsdag

Varm ret: Kyllinge farsbrød serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal
Vegetarret: Stegt portobello svamp serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal

Onsdag

Varm ret: Asiatiske fiskefrikadeller med spicey nudel salat med pak choi. Serveret med koriander creme og peanut sesam crunch
Vegetarret: Spicey nudel salat med edamame bønner og koriander creme. Toppet med sprøde glasnudler

Torsdag

Varm ret: Klassisk spaghetti bolognese med pasta og gremolata
Vegetarret: Minestrone suppe med suppe horn og persille

Fredag

Varm ret: Langtidsstegt svinenakke med bulgurs tabuleh. Serveret med tzatziki og urter
Vegetarret: Sweet potato steak med chimi churry og ristede kikærter