Frokostmenu
Vi serverer hver dag lækker mad i kantinerne i Lyngby og Hørsholm.
Se denne uges menu og nyd en lækker frokost med dine kolleger.
Uge 29
Lyngby
Mandag
Varm ret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris
Vegetarret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris
Tirsdag
Varm ret: Krydret oksekød i tortillas med kål og chili
Vegetarret: Tortilla med bønne mole og kål
Onsdag
Varm ret: Ovnbagt kuller med krydderurteskorpe og små kartofler
Vegetarret: Grillet aubergine med citroncreme og urter
Torsdag
Varm ret: Spicy tomatgryde med kylling med byg og bønner
Vegetarret: Spicy tomatgryde med byg og bønner
Fredag
Varm ret: Köttbullar med det hele
Vegetarret: Stegt squash med mos, sauce og urter
Mandag
Varm ret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris
Vegetarret: Grøn karry med blomkål, kokos og ris
Tirsdag
Varm ret: Krydret oksekød i tortillas med kål og chili
Vegetarret: Tortilla med bønne mole og kål
Onsdag
Varm ret: Ovnbagt kuller med krydderurteskorpe og små kartofler
Vegetarret: Grillet aubergine med citroncreme og urter
Torsdag
Varm ret: Spicy tomatgryde med kylling med byg og bønner
Vegetarret: Spicy tomatgryde med byg og bønner
Fredag
Varm ret: Köttbullar med det hele
Vegetarret: Stegt squash med mos, sauce og urter
Hørsholm
Mandag
Varm ret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat
Vegetarret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat
Tirsdag
Varm ret: Kyllinge farsbrød serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal
Vegetarret: Stegt portobello svamp serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal
Onsdag
Varm ret: Asiatiske fiskefrikadeller med spicey nudel salat med pak choi. Serveret med koriander creme og peanut sesam crunch
Vegetarret: Spicey nudel salat med edamame bønner og koriander creme. Toppet med sprøde glasnudler
Torsdag
Varm ret: Klassisk spaghetti bolognese med pasta og gremolata
Vegetarret: Minestrone suppe med suppe horn og persille
Fredag
Varm ret: Langtidsstegt svinenakke med bulgurs tabuleh. Serveret med tzatziki og urter
Vegetarret: Sweet potato steak med chimi churry og ristede kikærter
Mandag
Varm ret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat
Vegetarret: Stegt gnocchi med salvie, brunet smør og hassel nødder. Serveret med ærter og spinat
Tirsdag
Varm ret: Kyllinge farsbrød serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal
Vegetarret: Stegt portobello svamp serveret med knuste kartofler smagt til med ristet majs, kørvel og citron skal
Onsdag
Varm ret: Asiatiske fiskefrikadeller med spicey nudel salat med pak choi. Serveret med koriander creme og peanut sesam crunch
Vegetarret: Spicey nudel salat med edamame bønner og koriander creme. Toppet med sprøde glasnudler
Torsdag
Varm ret: Klassisk spaghetti bolognese med pasta og gremolata
Vegetarret: Minestrone suppe med suppe horn og persille
Fredag
Varm ret: Langtidsstegt svinenakke med bulgurs tabuleh. Serveret med tzatziki og urter
Vegetarret: Sweet potato steak med chimi churry og ristede kikærter