29 august 2022
Artikel

Danmarks mest videnstunge virksomheder dystede på tværs til Sportsfestival

For 22. år samlede DTU Science Park i Hørsholm fredag 1000 medarbejdere fra Forskerparkens i alt 300 højteknologiske virksomheder til den årlige Sportsfestival efter to års corona-pause. Formålet er netværk, videndeling og at opbygge samarbejder på tværs af virksomhederne, der alle arbejder inden for det, man kalder deep tech.

Til Sportsfestivallen møder vores medarbejdere alle mulige fra andre virksomheder og mulige samarbejdspartnere. Lars Hagsholm Pedersen CEO Bioneer A/S

Der var padletennis, street-fodbold, tre-kamp, dart og flere andre discipliner på programmet, da DTU Science Park fyldte festivalpladsen med kampklare medarbejdere. På denne dag er titler, kitler og jakkesæt skudt til højre til fordel for sportstøj, netværk og holdånd.

Og det har en helt særlig effekt, når medarbejdere fra så mange forskellige videnstunge virksomheder samles for at dyste:

Når vi lægger så mange kræfter i et socialt arrangement som Sportsfestivallen, er det fordi, vi kan se, hvor stor værdi det skaber for de virksomheder, der er en del af DTU Science Park. Vi ved, at vi skaber forbindelser og netværk mellem virksomhederne, når de har haft disse sociale og sportslige oplevelser sammen. Det bliver lettere at række ud fagligt, og det er godt både for medarbejderne og for virksomhedernes udvikling.

Steen Donner
CEO i DTU Science Park

Virksomheder i alle størrelser dyster på tværs

Til Sportsfestivallen deltager alt fra to-personers startups til store internationale virksomheder som Chr. Hansen, ALK og FMC Corporation. Som en ekstra gimmick inviterer DTU Science Park direktørerne fra de store virksomheder til at stå i baren – hvilket skaber gode uformelle samtaler mellem medarbejdere og på tværs af virksomhederne.

”Til Sportsfestivallen møder vores medarbejdere alle mulige fra andre virksomheder og mulige samarbejdspartnere. De af vores medarbejdere, der er med, synes det er et socialt fantastisk arrangement. Man får netværket med gamle og nye forbindelser – og nogle gange kører forretningen jo på en bisætning,” siger Lars Hagsholm Pedersen, CEO i Bioneer A/S om deres deltagelse i Sportsfestivallen, med hentydning om, at nye samarbejder og forretning også kan opstå, når man netværker uformelt.

Efter sportsaktiviteter og en festlig præmieoverrækkelse blev Sportsfestivallen rundet af med spisning, fest og dans for de 1000 fremmødte gæster.

Læs mere om det unikke community i DTU Science Park her.