13 marts 2018
Artikel

Scion DTU skifter navn

400 forskellige navne var i spil i processen. Og valget faldt på DTU Science Park. For det siger helt tydeligt, hvad formålet er og beskriver det miljø, som DTU Science Parks mere end 260 virksomheder er en del af.

Det nye navn fortæller, hvad vi er, og hvem vi er, og det gør yderligere forklaring unødvendig. Steen Donner CEO DTU Science Park

Det er et ambitiøst DTU Science Park, der i dag går i luften med nyt navn, ny hjemmeside og et fremtidigt endnu større fokus på det unikke community, som virksomhederne indgår i.

”Vores nye navn fortæller, hvad vi er, og hvem vi er, og det gør yderligere forklaring unødvendig. Det afspejler vores tilknytning til DTU, og det fortæller samtidig, at vi er et udviklingsmiljø og summen af mere end 260 højteknologiske virksomheder”, siger Steen Donner, CEO i DTU Science Park.

Danmarks førende

I DTU Science Park er er community alfa og omega. Det er omdrejningspunktet for virksomhedernes vækst og udvikling. Og alle visionerne for fremtiden tager ifølge Steen Donner afsæt i én samlet ambition:

”Vi vil i endnu højere grad positionere os som Danmarks førende udviklingsmiljø for deep tech-virksomheder, som har deres afsæt i at bringe nye teknologier til markedet. Vi fokuserer vores resurser og viden mod at skabe det allerbedste rum for, at det bliver hurtigere, nemmere og mere omkostningseffektivt at nå sine mål, når man er en del af DTU Science Park.”

Vi forstår Deep Tech-virksomheder

Det karakteristiske for deep tech-virksomheder er, at de beskæftiger sig med avancerede industrielle teknologier, som har en dyb forskningsbase, og som ofte har en længere og dyrere vej til markedet end andre teknologier.

”Vi forstår deep tech-virksomheder og de udfordringer, som de typisk møder. Derfor er vi stolte af det community, vi har skabt, som understøtter virksomhederne og skaber de nødvendige forbindelser. Og dette kommer vi som sagt til at fokusere endnu mere på med vores nye navn i ryggen”, slutter Steen Donner.