12 december 2017
Artikel

Visiopharm sætter fart på udviklingen i DTU Science Park

Visiopharm holder til i DTU Science Park. Siden 2008 har de udviklet og solgt udstyr til at diagnosticere cancer. Efter opstarten gik der ikke lang tid, før Visiopharms vækst tog fart. Derfor har virksomheden haft brug for hurtigt at kunne udvide og få mere plads ad flere omgange.

Vi er sikre på, at vi også i fremtiden kan have en positiv oplevelse, møde fleksibilitet, og at DTU Science Park fortsat kan skabe de rigtige rammer for os. Især nu hvor vi forhåbentligt fortsætter med at vokse. Michael Grunkin Direktør Visiopharm

Det har de fået i DTU Science Park, hvor de løbende er flyttet til større lokaler i takt med, at behovet er opstået. Samtidig har folkene bag Visiopharm aktivt brugt muligheden for at sparre med det netværk, de har fået i gennem deres placering i DTU Science Park.

”Vi begyndte med at have lokaler på DTU, da vi stadig var tidligt i opstartsfasen. Vi identificerede behovet for vores produkt, og som vi blev større og hørte om DTU Science Park, var dét næste naturlige skridt. Vi besøgte området og syntes, det var et smukt sted. Vi var især meget begejstrede for den måde, vi blev behandlet på.

Vi har undervejs boet i tre lokaler, efter vi flyttede til DTU Science Park, i takt med at vi voksede, og nu er vi endt i nogle flotte nyistandsatte lokaler. Vi har også et kæmpe netværk af dygtige folk herude, som vi kan snakke med om vores udfordringer. Det er altid en god idé at videndele alt det, du kan”, fortæller Michael Grunkin, Direktør i Visiopharm.