GreenUP Accelerator 2024: Tilmeld dig nu!

Deadline for ansøgninger

Timer
Minutter
Sekunder

Adgang til unikke finansieringsmuligheder

Få op til 1.000.000 kroner i funding og adgang til helt unikke finanseringsmuligheder. I gennemsnit bliver der rejst 17.000.000 kroner blandt vores deltagere, der gennemfører programmet.

Mere end 75 timers ekspertrådgivning

Få hjælp til alt det, du ikke er ekspert i, så du kan sætte skub i din vækstrejse. Vores eksperter kan hjælpe dig med alt fra jura til produktudvikling, så du hurtigere kan få skaleret din virksomhed.

Bliv en del af et stærkt community

Skab nye og uundværlige forbindelser med ligesindede iværksættere. Som deltager bliver du en del af Danmarks førende udviklingsmiljø inden for deep tech, hvor nye og spændende samarbejdsmuligheder opstår.

Gå fra startup til scale-up på 20 måneder

GreenUP Accelerator er Danmarks mest ambitiøse vækstprogram for klima tech-startups, der arbejder med CO2-reduktion. Vores mål er enkelt: At skalere startups, der arbejder med grønne løsninger og teknologier, der gør en forskel for at reducere CO2-udledningen.

Over 20 måneder går du fra startup til scaleup ved hjælp af et intensivt og ambitiøst vækstprogram. Når du har gennemført programmet, er du klar til at indtage internationale markeder og søge om en investering i en Serie A-runde. 

Vigtige datoer i GreenUP 2024

5. februar 2024: Early bird-deadline 

4. marts 2024: Deadline for ansøgninger

4. – 12. april 2024: Bootcamp med 30 startups. Her vælges 12-15 startups, der starter på programmet (hver startup vil deltage én dag i denne periode).

13.-17. maj 2024: Program start (startup fasen) – Programstart med 15 startups (inklusiv deltagelse på DTU Startup Day 16. maj).

1. december 2024: Scale-up fasen begynder – 3 sprints med individuelle fokusområder.

1. februar 2026: Graduation

 

Hvordan ansøger jeg?

Det tager kun nogle få minutter at ansøge til GreenUP Accelerator. Du skal blot udfylde felterne i formularen nedenfor. 

Har du allerede et pitch deck til din virksomhed, tager det ingen tid at udfylde. 

Tag det første skridt mod vækst – ansøg her:

Ansøgningsfristen er passeret.